קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יווו סתכלו עם איזה סטטים סיימתי היום T_T
    על ידי roni2228 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-07-2010, 00:36
  2. סיימתי היום צוו ראשון ורוצה להתייעץ לעתיד
    על ידי BananaStyle בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-01-2010, 09:20
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 05-11-2006, 00:31
  4. יום ראשון גיבוש סטילים/דבורים
    על ידי matan45 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-04-2006, 09:56
  5. סיימתי היום ב11 במקום ב2...איזה כייף...=]
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 13:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

סיימתי היום גיבוש סטלים\דבורים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ברירת מחדל סיימתי היום גיבוש סטלים\דבורים

סיימתי את הגיבוש של חיל הים היום גיבוש מאוד קל לטעמי, הוא ערך יומיים ככה ואני אומר קל יחסית למישהו שעל ההתחלה התדרדר טיפה וקיבל נקע ברגל אם למישהו יש שאלות על הגיבוש או משהו הוא יכול לשאול בכיף...
    [CENTER]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זמן זה כסף וכסף אין לי

תרשום קצת חוויות דברים שעברת אולי נקודות עניין חשובות

חחח הייתי אמור להיות איתך כנראה, ויתרתי כי לא רציתי להנעל בזה. איזה פעילויות היו לכם בתוך המים? סירת הקאות וכאלה?

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

טוב סבבה אני ירשום בדיוק מה היה שם.....
    מגיעים לתחנת בת גלים ב8בערך יש שם כמה חיילים שלוקחים לבסיס שהוא נמצא 5 דקות משם ברגל,מגיעים מראים זימונים תעודת זהות וכדומה נכנסים לתוך הבסיס מבקשים לעמוד בשלישיות ולמלאות טופס רפואי נוסף(אחד ע"י רופא משפחה צריך למלאות מראש),יש שם איזה מפקד שישאל מי רוצה להתנדב אל תציעו את עצמכם!!! זה לא יעזור לכם בכלום וגם אתם תסבלו אותו שכל הזמן הוא יציק לכם,אחר כך עוברים לפראמדיקים שעושים בדיקה של חום ודופק מי שמתגלה אצלו משהו לא בסדר הולך לתור של הרופא מי שבסדר מקבל שני קווים על היד וזז לקחת מדים כובע מימייה וכדומה מקבלים שני זוגות מכנסים ושני זוגות של חולצות אומרים לכם יש לכם 9 דקות לעלות על מדים ולשים נעליים שנכנסים איתם למים,אם אתם מגיעים יחסית בזמן אין לכם סיבה להלחץ כל הזמן נותנים לכם עוד זמן אתם בוחרים מיטה שאתם תישנו עליה באוהל ושמים את הדברים שלכם דרך אגב זאת מיטה צרפתית מי שלא מכיר הדבר הכי חרא שיש בצבא,פרט חשוב רק תביאו חגורות איתכם יש סיכוי גדול מאוד שהמדים יהיו ענקיים עליכם ואתם לא רוצים להכנס למים עם מדים כאלו אחרי זה מחכים לכולם שיתארגנו על מדים המפקדים מתחילים להסביר קצת ולשחק אותה קשוחים להוריד למצב 2 וכל זה לא משהו כזה נורא תהיו בשקט ולא תסבלו,עכשיו מתחיל החלק הקשה ביותר בגיבוש(מבחינתי בכל מקרה) זזים לכיוון מגרש הספורט ומתחלקים כולם ל-2 ,חלק הולכים לאיזה מדריך כושר כזה שאמרו לי שהוא לא עשה משהו מיוחד והחצי השני שאני הייתי קיבלנו את המד"סית(מדריכת ספורט) פה מתחיל הסיוט עושים קצת חימום עם מתיחות עושים קצת ספירנטים עושים 20 שכיבות סמיכה ועוד 20 בטן וכל זה,אחר כך נשארים איזה כמה דקות במצב 2 וזה על חצץ כזה מי שחשב שהוא יודע מזה כאב אז הוא לא יודע מזה כאב בידיים עצה שלי תרימו את התחת שלא תרגישו את השרירים כמעט יש כאלו שלא עשו את זה ומתו מעייפות אחרי זה עוברים למצב 3 שהמרפקים על החצץ זה כואב מאוד ומשאיר לכם שפשוף כזה גם ,אחר כך עושים עוד כמה שכיבות סמיכה ואז עושים בטן ושהיא אומרת לכל אחד בנפרד שישים ספרינט ולא להפסיק עם הבטן עד שהיא אומרת, לי היא אמרה אחרון ככה אז יצא שעשיתי איזה 250 כפיפות בטן בקטנה וזהו קצת שיחרור בחלק הזה יצא שכמה הקיאו או לא הרגישו טוב או אפילו פרשו הם מנסים לשכנע אותך שזה החלק הקל עוד של הגיבוש, אחרי המד"ס ארוחת צהריים ב11 מביאים לכם חמגשיות וסלט חכו כמה דקות לא טוב לאכול משהו כבד אחרי ספורט תאכלו את הכל אין סיבה שלא, אל תדאגו בנוגע לזה שיש סירות הקאות אחרי זה,זה סתם חרטא...
    מסיימים לאכול זזים לכיוון המים עושים עוד כמה שכיבות סמיכה כמובן ושמים חגורות הצלה ומבקשים מחלק מילדים לסחוב את הסירות גומי למים(כבד מאוד וזה עוד בירידה) המפקדים מראים לכם תרגיל קטן שאתם צריכים לעשות עם עוד מישהו במים של איך להציל מישהו שטובע או משהו כזה ואומרים לכם להכניס את סירת ההקעות לתוך המים,יוצאים מהמים עושים כמובן עוד שני סטים של שכיבות סמיכה למה לא,מחכים שכולם יסיימו לעשות את התרגיל ומתחלקים לקבוצות של 10-11 ככה נותנים לכם מספרים ולכל קבוצה יש מדריך משלה(קיבלתי מדריך סבבה עוד) הוא מסביר טיפה ומתחיל לטרטר אותכם עד שתעמדו בשלשות כמו שצריך,עכשיו מתחילים פעיליות יש 5 בסך הכל..
    כל קבוצה הולכת כל פעם לתחנה אחרת ועושה את הפעילות אז הסדר לא בדיוק כמו שאני אומר בהכרח:
    1.בניית רפסודה-יש קרשים, חבלים, ובקבוקים יש לבנות רפסודה בעלת 2 מטר אורך וגובה, רוחב לא משנה ושהיא תצוף במים כמובן לא חייבים שיהיה מקום למישהו לשבת בה...
    2.תרגיל להעביר את כל הקבוצה דרך חורים-חבלים כאלו שקשורים למסגרת ויש רווחים בינהם בגדלים שונים אתם צריכים להעביר את כל חברי הקבוצה ביניהם מבלי לגעת במסגרת או בחבל ובכל חור מותר לעבור פעם אחת..
    3.סטימת חורים-חלק מאוד כיף בגיבוש אתם נכנסים למין מקום כזה שיש בו חורים שנכנסים דרכם מים דבר ראשון אל תשבו ליד הקיר הגדול כי פתאום נכנסים מים קרים בכמות ענקית והכל עלייך ואתם לא יודעים כמה זה קר ואז אחרי שטיפה מתמלא יש לכם שם סמרטוטים עצים ומן פטישים כאלו מעץ אתם צריכים לעבוד ביחד ולסגור את החורים שלא יכנסו מים...
    4. "סירת ההקאות"-הדבר המטומטם בגיבוש הזה לוקחים סירת גומי ונכנסים כל הקבוצה לתוכה וחותרים לסירת ההקאות נכנסים כל אחד לאט לאט לתוכה ויושבים עם הברכיים על הרצפה והראש על הברכיים אתם שמים לב פתאום יש מלא חתיכות אוכל שם שזזות שנראה לי הם שמו אותם בכוונה וזהו מתחילים לזוז עם הסירה במים עלק סתם עושים לכם סיבובים ככה במקום ובודקים מי מקיא, אצלנו אף אחד לא הקיא אני כמעט נרדמתי האמת אתם ככה איזה 15 דקות ויוצאים החוצה בזמן שאתם בתוכו המפקדים מנסים לגרום לך להקיא שהם כל הזמן מדברים על אוכל ודברים כאלו לא מזיז בכלל...
    5.לבנות אוהל-קשה מאוד כמעט בלתי אפשרי בזמן הקצוב תנסו לעבוד ביחד ואולי תצליחו אין כל כך מה להסביר פה...
    כמובן שכל משימה שאתם לא מצליחים בה ישר אתם יורדים למצב 2 על החצץ תעשו עבודה טובה לא תסבלו, בשלב הזה כמה פרשו והרוב בגלל השכיבות סמיכה בחצץ,אל תנסו להנהיג זה לא מה שהם מחפשים הם מחפשים עבודת צוות נטו...
    אחרי כל המשימות זזים לאוהלים שלכם יש לכם חצי שעה להתארגן על מדים יבשים להתקלח והכל,אל תלכו להתקלח אתם תזיעו עוד בהשך רק טיפה תתנגבו תחליפו בגדים וגם נעליים כי הם יהיו מלאים במים ובאבנים וגם אני לא חושב שתספיקו להתקלח,תקחו את הזמן הזה לאכול אולי משהו שיש לכם בתיק או ללכת לבקש בגדים שלא קיבלתם או משהו לי היה מכנס שני שענק עליי פי 8 אז הלכתי אמרתי שלא קיבלתי עוד זוג והביאו לי מדיי פנקיסט כזה שחצי מהם קרועים אבל זה היה סבבה כי היו ריצות אחרי זה,הולכים לאכול אחרי זה עוד פעם חמגשיות וכמובן סקי מי שמכיר צבא יודע כמה אוכלים שם את זה וכמה גם זורקים כאלו בכמויות,אחרי זה נכנסים לאולם של הרצאות ויש איזה מדריך שמסביר לכם על ניווט חופי על סוגי הסטילים וכדומה ויש לכם יום אחרי זה מבחן על זה אחר כך נכנס איזה מפקד סטילים שמסביר לכם על זה וגם כזה של דבור ואתם יכולים לשאול שאלות חופשי על מה שאתם רוצים כמובן כולם מפהקים ומתים לישון תורידו את הראש שאתם מפעהים אחרת כמובן מצב 2 אחרי זה זזים ולומדים על מערכות הנשק עם המדריך שלכם ואז זזים להסבר על הסטיל ונכנסים לתוכו מראים לכם את כל כלי הנשק את המערכות את רוב הסטיל,יורדים משם הולכים חזרה לבסיס ואז מגיע החלק המעצבן 10 וחצי בלילה עושים ריצת לילה של איזה 1.5 ק"מ עם עצירות כל איזה 300 מטר וזה מצעבן חבל על הזמן עד שאתה רץ אתה עוצר בקיצר עושים אינטרוולים כל הזמן אומרים לכם יאללה תפרשו יש כמה שבאמת פרשו וזהו זה לא הכי קשה זה על אספלט עצה שלי אל תנסו לשים ספרינטים או משהו אין צורך תרוצו בקצב שלכם זה לא על זמן אם אתם רואים שאין מדריכים אתם יכולים אפילו לעשות עצירה קטנה יש כאלו שעשו,אבל עדיף לרוץ רגיל וזהו זה לא קשה,אחרי כמובן שדואגים שתזיעו וחופרים לכם שתפרשו אתם זזים לכיוון האוהלים שלכם ומקבלים דפים ללמידה למבחן שיש יום אחרי מי שלומד מקצוע כמו אלקטרוניקה הנדסת מכונות או מחשבים מקבל עוד איזה שתי דפים ללמוד בנוסף שיש להם מבחן עוד בנפרד,ואז יש לכם איזה 45 דקות לעשות מה שאתם רוצים אבל בעצם אין מי שאומר לכם ללכת לישון יש לכם כמה דברים שאתם יכולים לעשות בזמן הזה או לאכול כי הם נותנים לחם עם שוקולד אני אכלתי 4 פרוסות גדולות אתם לא מבינים כמה נהיים רעבים מהיום הזה ואז זזתי להתקלח כי אין אף אחד כולם זזים ללמוד או לישון ישר,תתקלחו זה יעזור לכם לישון טוב בלילה אחרי זה אחר כך תתלבשו ותלמדו טיפה אין כל כך הרבה זה סתם נראה קשה וזזו לישון ב12 בלילה כי צריך לקום ב6 בבוקר וכבר להיות מוכנים בחוץ על מדים עצה שלי קומו חצי שעה לפני תתארגנו ותלמדו קצת שהחומר יהיה רענן כי יום לפני אתם מתים מעייפות ואתם לא הכי מצליחים לזכור משהו,יום שני קמים זזים לארוחת בוקר שכמובן יש בה סקי והרבה, אז הולכים עושים את המבחן אצלי חצי מהתשובות היו כבר מסומנות על המבחן חח,אחר כך זזים להפגלה בסטילים של שעה ומראים לכם את החדרים ואת המערכות בפעולה זה נחמד בדרך הדבור עוקף אותכם ועושים לכם זין....אחרי זה מדרגים את חברי הקבוצה מי לדעתכם תרם לקבוצה וכל זה,ואז זזים לצהריים ומקבלים טפסים למלאות,ממלאים את הטפסים נכנסים לקציון מיון לאיזה 5 דקות ואז יש שיחה עם המדריך כל אחד, כל שיחה חצי שעה ככה אתם מתייבשים חבל על הזמן וזהו זזים הביתה כולם בודקים את התיקים שלא גנבו כלום כמובן גנבו דברים לאנשים מה שמצחיק שגנבו סיגריות לאנשים זה הדבר היחיד וזהו זזים הביתה נגמר הגיבוש..
    בקיצור כמה טיפים:אפשר להכניס את הפלאפון פנימה רק להחביא אותו טוב מאוד בתיק שלא יגנבו,להתאמן על שכיבות סמיכה הרבה ,להיות בכושר סביר לא חייבים להתאמן מלא זמן שבוע ריצה יכול להספיק הכל תלוי בבן אדם,תביאו כמה זוגות של גופיות ושל גרביים חגורה כמובן 2 זוגות נעליים ביום הראשון לנעליים ישנות שאתם לא צריכים ואל תשברו כי הגיבוש יחסית קל ואני אומר את זה כאחד שנקע את הרגל על ההתחלה וסבלתי את זה כל הגיבוש אז זה לא נורא..והכי חשוב תחביאו את הסיגריות שלכם!! וזהו אין עוד מה להוסיף רשמתי ממש כל מה שהיה....כמובן יש כל הזמן טרטורים ולעמוד בשלשות ובהקשב ולהזדקף וכל השטויות של הצבא...
    נערך לאחרונה על ידי Aviv2222; 06-05-2010 בשעה 15:28.
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    1

היה גיבוש די קל, סך הכול רוצים לראות שאתה לא סוציומט\מסתדר טוב בצוות.
    איזה מחלקה\מספר היית?

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

ציטוט נכתב במקור על ידי YR23 צפיה בהודעה
    היה גיבוש די קל, סך הכול רוצים לראות שאתה לא סוציומט\מסתדר טוב בצוות.
    איזה מחלקה\מספר היית?
    מחלקה 8 איזה אתה??
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv2222 צפיה בהודעה
    מחלקה 8 איזה אתה??
    11.. היה לנו את המפקד עם הקוקו, איזה מצחיק הוא היה חח

משתמש משקיע האוואטר של HeRsHkO
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    קשה טיפה שמים כיפה?

זה כלום לעומת גיבוש מטכ"ל אבל כל הכבוד!

להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638

"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי HeRsHkO צפיה בהודעה
    זה כלום לעומת גיבוש מטכ"ל אבל כל הכבוד!
    חחחחח מלש"ב.

אני גם הייתי צריך ללכת לשמה ולא הלכתי ....
    לא היה לי זמן בגלל עבודה ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect