אני קם בבוקר מצחצח שיניים, אוכל, 20 דקות הולך לבית ספר , חוזר ב 14:00
ואז חברים , מחשב ,טלווזיה.
אני קם בבוקר מצחצח שיניים, אוכל, 20 דקות הולך לבית ספר , חוזר ב 14:00
ואז חברים , מחשב ,טלווזיה.
|
|
ישן , אטרף , אימונים , אטרף , אטרף , אטרף , קקי , פיפי וחוזר לישון !
קם מתארגן לבית ספר ב5 דקות יוצא, תופס אוטובוס.
בדר"כ חוזר ב14:40 הביתה ואז רואה טלוויזיה + אוכל, יש מצב נרדם לשעה~שעה וחצי.
משחק משחק משחק (מחשב) מעצבן את אח שלי, אם יש שיעורים חשובים מכין... מבחנים אם יש...
בערב סדרות טלוויזיה ולישון...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
גם ב3 כל היום באטרף חברים באסי ובאים אלי לבית ויושן
קם ב6 וחצי 7 ו20 אני בבית ספר.. חוזר הביתה ב7 בדרך כלל לומד למתכונות בגרויות... תוך כדי מחשב טלוויזיה אטרף אי סיי... בשבתות מסחק פוטבול בלי סוף!
קם בבוקר , מצחצח שיניים , מדליק את המחשב בודק אם יש שינויים במערכת בבי"ס (אם איזה שיעור פתאום התבטל), נכנס לאטרף לעשות קצת סדר ב"דיבורים" אם יש צורך, כמו הבוקר הזה , היה הרבה מה לסדר ,
אח"כ ארוחת בוקר , בי"ס , בצהוריים אם יש לי כוח הולך לחברה שלי ,אם עייף חוזר הביתה ,אוכל ארוחת צהריים,
עושה קצת שיעורי בית , לומד קצת למבחנים ככה איזה שעה , אח"כ אני על המחשב עד הערב ,ובערב אני הולך לעבודה.
קם בובקר, רואה שעה טלוויזה עד שאי באמת מתעורר.
לומד למגן {מתוכנת} במתמטיקה שקרב ובא ביום שישי.
לאחר כאן הולך לאוניברסיטה {כל יום שעה בשעה אחרת } ככה איזה 6 7 שעות עם הנסיעות והרצאות.
חוזר הביתה לאטרף![]()
קם ב6, עושה פעילות רגילה של בוקר(מקלחת, צחצוח שיניים, ביקור בשירותים) 6:40 יוצא לביה"ס.
7:45 - 17:00 לומד.
18:00 - 22:00 עובד.
בברכה,
חגי.
קם מתלבש ואז מצחצח שיניים שוטף פנים מסדר תשיער
נוסע לביצפר 5 דקות חוזר ב1 או 12 ורבע אוכל יושב קצת במחשב ואז יוצא עם חברים עם האופניים או לשחק כדורגל או הולך לידידות חוזר אטרף ויושן..
מזדיין, מזדיין, מזדיין, אוכל ארוחת בוקר, ממשיך להזדיין, אוכל ארוחת צהריים, עוד קצת מזדיין, לומד למבחן ואז ממשיך להזדיין עד שאני נרדם(והיא גם).
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
יושן מחרבן יושן מחרבן יושן מחרבן יושן מחרבן
נערך לאחרונה על ידי boris612; 05-05-2010 בשעה 17:13.