ציטוט:
The v.85 5th Anniversary update will be going live this Wednesday. The much-anticipated 5th Anniversary is here! We will be performing a routine network maintenance as well as our game update, Tuesday, May 4th, starting at 10PM. During this period, all games will be unavailable. Additionally, web services may experience brief lapses of service. This maintenance will last approximately 13 hours.
<MapleStory Update>
Server :
All Servers
Time:
Pacific: Tuesday, May 4, 10:00 PM – Wednesday, May 5, 11:00 AM
Eastern: Wednesday, May 5, 1:00 AM – Wednesday, May 5, 2:00 PM
תרגום:
היום (5.5.010), יעודכן פאץ' V85 משעה 8:00 עד 21:00, הפאץ' יכלול את כל הסרברים במשחק.
בנוסף יתווספו כמה דברים נוספים כגון:
Dragon Rider PQ
הPQ החדש מכה בעולם מייפל!
כל שחקן מרמה 100 ומעלה יוכל להנות מהמלחמה בקוסם האפל!

Cake Vs Pie
תשכחו מהקרבות של האלים מול הגיבורים, ההתנגשות האמיתית של הטיטאנים היא הקרב האולטימטיבי בין הכוחות האדירים של העוגה והפאי!
לאיזה צד אתה תשבע אמונים? תצטרפו למאבק הגדול בין השניים!

5th Anniversary Events
יורד גשם של Buffs
אפילו הגשם לא יקלקל לכם את היום הולדת של מייפל!
כי זה יהיה גשם של Buffs! כל יום תהנו מ30 שניות של חגיגת Buffs!

תבוודאו לפי הטבלה הבאה שלא תהיו במקום לא נכון בזמן הBuff.
-----------
פגישת מחזור
בואו להיפגש עם הNPC הישנים והטובים שעשו לכם את המייפל ולעשות את הקווסטים שלהם, הפרסים בקווסטים הם טונות של EXP.
כדי שתמהרו כי הפגישה תימשך רק שבוע!
תאריכי האיוונט:
-----------
טבעות יום הולדת 5!
בואו להנציח את זה שהייתם בחגיגות בעזרת טבעת שישארו אתכם לתמיד ושתוכלו לקבל לגמרי בחינם!
-----------
Cassandra's Events
לקסנדרה יהיו כמה קווסטים לכבוד יום ההולדת שימשך מה5 ועוד ה15 למאי.
הנה האיוונטים שיתרחשו ע"י קסנדרה ומייפל אדמיניסטרייטור:
דיוקן של מפלצות פופולריות - ע"י קסנדרה:
אנא דברו עם קסנדרה פעם בכל יום מה5 עד ל15 במאי.
תוכלו לקבל אחד מכל שלושת הדיוקנים ותתבקשו ללכת לחסל מפלצות לפי הרמה שלכם ותוכלו לקבל צבע אחד מתוך השלושה.
השתמשו בהם כדי לצבוע את הדיוקן, לאחר שתסיימו, תתנו לי את הדיוקן ותוכלו לקבל קופסת מתנה ובתוכה תוכלו למצוא פרסים לכבוד יום ההולדת!
תמונה זאת הוקטנה. לחץ על הפס הצהוב על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. הגודל המקורי הינו 592x179 ומשקל התמונה הינו 23 ק"ב.
מקסיום ההתחלה וסיום של הקווסט.
פטריות כתומות: 13 - 30
תמנון: 31 - 70
יטי: 70 - 200
----------------
הטבות המסיבה של קסנדרה - ע"י קסנדרה:
זה לא יהיה מסיבה בלי הטבות המסיבה לחגיגה הזו, ארגנתי לאורחים כמה Maple Gage!
----------------
Durability Items
אחרי חמש שנים אין חלודה על היפהפיות האלה! מצא את כל 20 נשקי המייפל הקלאסיים כמו טיפות בכל רחבי עולם המייפל!

אני יודע שזה יבאס חלק ממכם, היה רשום באתר של מייפל שהם יבואו כמו טיפות, אבל העידכון הנוכחי אומר שתצטרכו להביא למייפל אדמיניסטרייטור נשק ישן מהשנה השעברה וכמה עלים ותוכלו לקבל אחד חדש.
מגילות יום הולדת - ע"י מייפל אדמיניסטרייטור:
פשוט מאוד, חסלו מפלצות והביאו למייפל אדמיניסטרייטור כמה עלי מייפל ותוכלו לקבל מגילות מיוחדות לכבוד יום ההולדת!
----------------
במידה ואני ישיג עוד מידע אני יעדכן.
המשך גלישה נעימה.
קרדיט ענק לבן.