רכז הניקס שפתח את העונה בסקרמנטו: "לראשונה בקריירה אני מחליט היכן אשחק, אין לי בעיה לחזור". השחקן בן ה-23 מחוזר על ידי קאחה לבוראל, ריאל מדריד וחובנטוד בדאלונה
סרחיו רודריגס, רכז הניו יורק ניקס שהגיע לקבוצה מסקרמנטו ביום הטריידים האחרון, עשוי לחזור בעונה הבאה לאירופה.
הספרדי הבינלאומי, שב-27 המשחקים האחרונים העונה בקבוצה של מייק ד'אנטוני קלע 7.4 נק', הודה כי הוא שוקל לחזור לשחק ביורוליג, ככל הנראה לקבוצה ספרדית. בספרד מדווח כי קאחה לבוראל, קבוצתו של ליאור אליהו, ריאל מדריד של אטורה מסינה וחובנטוד בדאלונה מעוניינות בשירותי הגארד.
"ה-NBA הוא חלום שהתגשם עבורי", אמר הרכז, "אבל אני אשמח לחזור לשחק באירופה. הדבר החשוב ביותר הוא שאני יכול להחליט בנוגע לעתיד שלי. מה שמשמח אותי זה שאני רק בן 23 ונמצא ב-NBA כבר 4 שנים. העונה הבאה היא הראשונה בקריירה בה אני אחליט היכן אשחק".
"אני אוהב את הכוח שיש לי בקבלת ההחלטות", סיכם רודריגס, "אעשה את הדבר הכי טוב עבור עתידי וכדי שאמשיך להתפתח כשחקן. אין לי בעיה להמשיך ב-NBA או לשחק באירופה. אם אחזור ליורוליג אני רוצה לבחור בקבוצה בה אשחק מהר ככל הניתן. אני לא רואה בחזרה לאירופה צעד אחורה בקריירה אלא אפשרות לצמוח. אני שחקן טוב וחזק יותר ממה שעזבתי".
קרדיט לספורט 5
![]()

ציטוט ההודעה