חלוצה של מנצ'סטר יונייטד סיים את טקס סיום העונה של המועדון עם שלושה פרסים נוצצים שגרמו לו להצהיר: "זכיתי להרבה תארים עם הקבוצה שלי, אבל תתחילו להתכונן לזכיה של הנבחרת במונדיאל".
וויין רוני, חלוצה של מנצ'סטר יונייטד אומנם עדיין לא התאושש לחלוטין מהפציעה שלו אבל זה כלל לא מפריע לו לשחרר הבטחה מבטיח כי נבחרת אנגליה תזכה בגביע העולמי.
ההבטחה ניתנה בטקס נוצץ שערכה מנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד לסיכום העונה אתמול (שלישי) בלילה. רוני קיבל בערב שלושה פרסים: שחקן השנה של המועדון, השחקן המועדף על ידי האוהדים של היונייטד ואת תואר כובש שער השנה.
החלוץ ציין בטקס: "זכיתי להרבה פרסים השנה ואני מקווה שניקח עם היונייטד גם את אליפות הליגה, אבל תתכוננו לעוד פרס גדול - זכיה בגביע העולמי עם נבחרת אנגליה. אנחנו חיים במדינת הכדורגל הכי טובה בעולם ולכן אני חושב שהפעם נזכה בתואר".
רוני שנשאל מי היה מבחינתו השחקן שהכי עזר לו העונה ציין את הרכש אנטוניו ולנסיה כשחקן הכי יעיל.
יצוין כי החלוץ כבר זכה השנה בשני תארים. שחקן השנה של השחקנים באנגליה ושל אגודת העיתונאים. אלכס פרגוסון שנכח בטקס דאג לשמור על השחקנים
שלא יגיעו שתויים למשחק האחרון של העונה מול סטוק כאשר הוא שיחרר תקווה כי וויגאן אתלטיק תגנוב נקודות בסטמפורד ברידג' נגד צ'לסי.
קרדיט ל NRG
![]()

ציטוט ההודעה