זקוק לתמיכה בקשר לבגידות !!!
זקוק לתמיכה בקשר לבגידות !!!
|
|
פרט ספציפית מה אתה צריך?
לא קל לי.לא קל מהסיבה שאני מוליך שולל את עצמי וכן את הסביבה הקרובה אלי שהיא משפחתי בתא המצומצם ובמעגל המורחב יותר יתר בני המשפחה חברים שלהם אני מסייע ועוד.
גם קשה להתנתק מזה אני שקוע בזה עד צוואר פיזית ורוחנית חיי כקילפת השום אפילו פחות מזה.
הבגידות הן לאורך שנים והן נושאות עימן קלון עצמי רב וכבד ...הן נמצאות עימי בכל השעות בהן אני ער ומגיב לסביבה ולעיתים מחשבותיי אף כתוצאה מזה נכנסות למה שנקרא "מחשבות טורדניות" להחריד ולמחשבות מזעזעות לגבי הסביבה שלי.
אני בעל משפחה אך הסטטוס הפיזי הזה קל לעומת העלבון שאני מפיק מהשקר בו אני נמצא שנים רבות מאוד.
שקר לאישה לילדים.
שקר לעצמי.
מי מה איך כיצד אנא מי יכול לתמוך ?
כל מספר שנים נכנסת לחיי אשה שעימה אני נמצא מחול מסחרר של מין.לעיתים היו בחיי אף יותר מאשה אחת בנוסף לאישתי ... לאורך תקופה ארוכה אין כאן רגשות ...יש פורקן גדול .לאורך כל הדרך משקל הקלון עולה ועולה אך כוחותיי דלים.
האים אני סובל מפיצול אשיות?
יש דברים נוספים שאני לא כותב אותם מפאת הבושה שמכסה אותי על צעד וצעד.
תנו לי יד...
טוב שלום לך,אני מבין שאתה הוא זה שבוגד ולא הנבגד.
אני לא רוצה להתערב אבל אני מניח שחיי המין עם אשתך לא בשמיים אם אתה נאלץ לחפש הרפתקאות מהצד.
אני חושב שהכל בשליטתך זאת אומרת שאתה קובע לעצמך מה לעשות אז אני לא מבין למה התסכול העז הזה?הרי אם אתה רוצה אתה פשוט יכול לא לבגוד,הפיתרון הכי טוב הוא לדבר,היית יכול לדבר עם אשתך שלא טוב לך,ואיך אפשר לפתור את זה כמה ומתי,אפילו לדבר עם אנשי מקצוע.
אם זה כל כך מפריע לך הייתי מציע שתפסיק עם זה,בהתחלה אל תספר לאישה ולילדים כי זה ממש בומבה רצינית,תבטיח לעצמך שאתה מפסיק עם זה וחוזר לאישה באהבה גדולה וכך גם לילדים(שהם לא מרכיב בעניין הזה)
ומאותה הנקודה אתה מרים את החיים שלך מכל הבחינות.
אם זה עדיין יושב עליך מצפונית הייתי מציע שתספר את זה לאשתך ותגיד לה שאתה מצטער וקרה מה שקרה ואתה אוהב אותה ואת הילדים ולא רוצה לוותר עליהם ומוכן לשקם הכל ושתסלח לך.
אל תספר להם אתה תהרוס לעצמך ולהם את מה שיש לכם עכשיו אף ילד לא רוצה לדעת על אבא שלו שהוא בוגד שמור את זה לעצמך ותיגמל מזה