קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פאצ'ים] אוסף ענקי של סמלים ולוגואים
    על ידי -SHAI- בפורום הורדות פאצ'ים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-08-2010, 13:22
  2. [הורדה]1 Link|אוסף ענקי של משחקי Torrent
    על ידי -SHAI- בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 15-07-2010, 15:51
  3. [הורדה] פאץ' אוסף ענקי של פרצופי משחק לפיפא 10!
    על ידי -SHAI- בפורום FIFA
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-07-2010, 23:45
  4. [הורדה] אוסף ענקי של 250 רינגטונים
    על ידי Shlomi בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 19:41
  5. [בדיחות] אוסף קטן של בדיחות חמודות..
    על ידי Silver בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-07-2008, 19:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אוסף ענקי של בדיחות!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עדן
    לייקים
    0
    נקודות
    3,570
    משפט מחץ
    מי שמרביץ לכם תגידו לי אני יעזור לו...

ברירת מחדל אוסף ענקי של בדיחות!

איזה משוגע שנכנס לטיפול בגלל שהוא חשב שהוא עכבר החלים מהטיפול הפסיכיאטר והחליטו לשחרר אותו, אז כשהוא בא לצאת, הוא הגיע לשער היציאה, פתח אותו ורץ מהר חזרה, אז שאלו אותו למה אתה לא יוצא ? אז הוא ענה : כי יש חתול בחוץ. אז שאל אותו הפסיכיאטר המטפל : אבל אתה כבר לא חושב שאתה עכבר ! אז המשוגע ענה : נכון, אבל השאלה אם החתול הזה יודע את זה !

שלושת הדובים נכנסים לבית, אבא דוב אומר : מישהו אכל את הדייסה שלי ! אמא דובה אומרת : מישהו אכל גם את הדייסה שלי ! בן דוב אומר : תעזבו אתכם מהדייסה, מישהו לקח לנו את הוידיאו !

חייל כורדי עומד ליד המפקד שלו שמסביר לו איך זורקים רימון, הוא משחרר את הנצרה ומחזיק את הרימון ביד, המפקד נכנס לפאניקה וצועק עליו : נו למה אתה לא זורק אותו כבר ?! אז הכורדי עונה לו, אל תדאג יש לי עוד כמה רימונים בכיס !

חיילים מסיירת מטכ"ל מצאו שיטה איך להרוג את המחבלים שייתר קלות, בכל פעם שהם היו עושים למחבלים מערב, אחד הישראלים היה צועק : אחמד ! אחמד היה קם ועונה : מה ? והיו יורים בו, אותו דבר עשו עם עוד שמות של ערבים, וככה היה להם יותר קל לחסל אותם, אחרי כמה מקרים כאלו הערבים עשו ישיבת חירום והחליטו להחזיר, הם עשו מערב לישראלים ואחד מהם צעק : ארז ! אז החייל החיילים ענה : מי זה ? והערבי קם וענה : וואליד ! אז החיילים ירו בו !

איזה בחורה אחת חוזרת לבעלה המרוקאי ושואלת אותו : אתה אוהב אותי ? אז הוא עונה לה : כן, מאמי, אז היא אומרת לו : הימרתי בבורסה בסוד והפסדתי את הבית שלנו את האוטו ואת כל הכסף שלנו, אבל אתה עדיין תאהב אותי, נכון ? אז הוא ענה לה : בטח שאני אוהב, אני אפילו אתגעגע !

רוסי מתיישב ליד מרוקאי בנסיעה מירושלים לחיפה, אחרי כמה דקות מוציא הרוסי גיטרה ומתחיל לנגן ולשיר ברוסית, המרוקאי אומר לו : מה אתה עושה ?! אז הרוסי ענה לו : עכשיו חזרות, חיפה הופעה. המרוקאי מבקש ממנו שיפסיק והרוסי מפסיק, אחרי כמה דקות עוד פעם מוציא הרוסי את הגיטרה ועוד פעם המרוקאי שואל אותו מה הוא עושה והוא ענה לו שזה חזרות בשביל ההופעה בחיפה, אחרי כמה דקות שהרוסי מנגן פתאום פותח המרוקאי את הרוכסן במכנסיים, שולף את הזין שלו ומתחיל להביא ביד, הרוסי נבהל ושאל אותו : מה אתה עושה ? אז המרוקאי ענה לו : עכשיו חזרות בחיפה אני מזיין אותך !

אישה פרסית נותנת לבן שלה כסף ושולחת אותו לקנות בקבוק שמן זית, אחרי חצי שעה מופיע הילד בכניסה לבית עם ידיים ריקות, בוכה ומלא דמעות, אמא שלו ניגשת אליו ואומרת לו : מה קרה, תענה לי, מה קרה ?! אז הילד אומר לה : אבא נדרס, אז היא אמרה : איזה אידיוט, כבר חשבתי ששברת את הבקבוק !

לפני שנים רבות היה לו רבי גדול, שהיה אוהב מאוד את משחק הכדורגל, כל יום לאחר התפילה הוא היה יוצא מהישיבה והולך לשחק כדורגל, יום אחד הופיע לו אליהו הנביא באחד החלומות ואמר לו שבשל זה שהוא צדיק כזה גדול הוא יכול לשאול אותו שאלה שהוא ינסה להשיב לו עליה, הרבי שואל אותו אם יש גם למעלה מגרש כדורגל, אליהו הנביא מופתע מהשאלה ומבטיח לבדוק לו ליום המחרת, ביום למחרת מופיע שוב אליהו הנביא בחלום ואומר לו : יש לי שני דברים למסור לך : אחד, זה שיש למעלה מגרש כדורגל, ושניים שמחר רשמנו אותך למשחק !

בת יענה נפלה יום אחד מצוק גבוהה וקיבלה מכה חזקה בראש, כשהיא התעוררה, היא לא זכרה מי היא, טיילה לה ביער ולפתע ראתה את הדוב ישן, היא באה אליו ואמרה לו : אתה חייב להגיד לי מי אני, איבדתי את הזיכרון, הדוב אמר לה : אני יושן עכשיו אין לי כוח לפתוח תעיניים, תתארי לי מי את אני אגיד לך ותלכי מפה, אז היא אמרה לו יש לי תחת גדול וראש קטן אז הוא אמר לה : את מרוקאית !

איזה מרוקאי אחד מגיע לרופא ומתלונן על כאבי ראש, הרופא נותן לו צנצנת ומבקש שיום למחרת הוא יחזיר אותה מלאה בשתן, המרוקאי מחליט לעשות צחוק, שם בפנים שתן של הבת שלו, של אשתו, של הכלב שלו, ושל השכן ומביא את זה יום למחרת בחזרה לרופא, הד"ר בודק את זה במעבדה חוזר ואומר לו : הבת שלך בהריון, לכלב שלך יש כלבת, אשתך חולה באיידס, והשכן שלך דופק את אשתך, אז אתה מתפלא שיש לך כאבי ראש ?

בחור אחד יושב בפאב ושותה בירה, לפתע נכנס בחור מבוגר אחד מתיישב ליד הצעיר ואומר לו : זיינתי את אמא שלך ! השני ממשיך לשבת בשקט לשתות בירה ולא מתייחס, המבוגר עוד פעם אומר לו : זיינתי את אמא שלך ! הצעיר מסתכל עליו, מסובב את הראש וממשיך לשתות, המבוגר קם מהכסא עומד מולו וצועק עליו : זיינתי את אמא שלך כל הלילה ! אז הצעיר קם, תופס את המבוגר בידו ואומר לו : אבא אתה שיכור, בוא אני אקח אותך הביתה.

פרסי ראה כסף על הרצפה ביום שבת, היות והוא שומר שבת הוא איבד את נפשו לדעת ולא ידע מה לעשות לבסוף רץ נכנס עם הראש בתוך עמוד ראה 3 כוכבים ולקח את הכסף לכיס !
    שני חברה אחד אשכנזי והשני כושי משתינים דרך הגשר לתוך הנהר, האשכנזי מתלהב ואומר לכושי, תראה איך המים צלולים, אז הכושי אומר לו : עזוב אותך צלולים, תראה איזה עומק..

כושי שהלך עם גמל במדבר ללא מים מצא מנורה עתיקה ומיוחדת, הוא לקח אותה וניסה לראות מה כתוב עליה ולא הצליח, אז הוא שפשף אותה ופתאום יצא לו שד שאמר לו שיש לו שלושה משאלות, אז הכושי אמר : אני רוצה להיות לבן, אני רוצה שמים יותזו עליי ואני רוצה מלא כוסיות שפותחות מעליי את הרגליים שלהן ! יום אחרי זה הוא קם בבוקר וראה שהוא : אסלה.

שני אנשים יוצאים מבית קפה עמוס שהשירותים בו סגורים ומשתינים ברחוב בסמטה קרובה, אחד מהם אומר לשני, איך זה שאצלך שומעים פששש, ואצלי זה בררר ? אז השני אומר לו : אם תזיז את המעיל שלך, גם אצלך זה יהיה פששש...

איזה אשכנזי אחד מת ומגיע לשמיים, הוא מגיע לפני המלאך גבריאל והמלאך בודק ומודיע לו שנעשתה טעות והוא בכלל לא היה אמור למות והם מחזירים אותו לארץ לעוד כמה שנים ושבגלל העוול שנגרם לו הוא זכאי לבקש משאלה, האשכנזי מבקש זין אחר, לוקח המלאך גבריאל את הספר ומראה לאשכנזי קטלוג תמונות, אז האשכנזי מצביע על אחד מהם שהיה גדול במיוחד, אז גבריאל אומר לו : זה אי אפשר, אז האשכנזי שואל אותו : אבל למה ? אז גבריאל ענה לו : כזה יש לנו רק בשחור !

כורדי אחד מגיע ליועץ נישואין ומספר לו שיש לו בעיות בבית עם האישה, שהיא מתלוננת שהוא מתעייף כל הזמן באמצע הסקס, אז היועץ נישואין אמר לו : תרוץ כל יום 5 ק"מ ונדבר עוד חודש. עובר חודש והכורדי מצלצל ליועץ הנישואין, היועץ שואל אותו : נו, איך העניים עכשיו בבית, אה ? אז הכורדי ענה לו : מאיפה שאני יודע ? אני כבר 150 ק"מ מהבית שלי.

כורדי הולך עם הכלב שלו לטיול, הם עוברים ליד פסי רכבת, השרשרת של הכלב הסתבכה במסילה וכשהרכבת הגיע היא דרסה את הכלב, הכורדי מגיע בוכה ועצבני לבית ומתיישב בשקט בסלון, אשתו הדליקה קומקום, פתאום הוא קם תופס את אלת הבייסבול שבכניסה ומפוצץ את הקומקום מכות, שואלת אותו אשתו, מה אתה עושה ? אז הוא ענה לה : צריך להרוג אותם כשהם עוד קטנים !

אריאל שרון מטייל בעזה ורואה ילד ערבי, אז הוא שואל אותו : בן כמה אתה ? אז הילד עונה לו : אני עוד מעט בן 15, אז אריאל שרון אומר לו : אתה בחור אופטימי, אה ?

כושי נכנס לתוך מועדן סנוקר עם תוכי צבעוני ויפה על הכתך ונעמד ליד אחד השולחנות ומסתכל, אז אחד האנשים שם שואל אותו : מאיפה הבאת אותו ? אז התוכי ענה לו : מאפריקה !

נזירה אחת עולה בטרמפ על משאית ושואלת את נהג המשאית תוך כדי הנסיעה : אתה שותה בירה ? הוא עונה שכן ועוצר בצד, מוזג לה בירה והוא שותה והם שיכורים ונהנים, יושבים קצת נרגעים וממשיכים לנסוע, שואלת אותו הנזירה : אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ? אז הנהג אמר : כן, מה שאני רוצה ! אז הנזירה אמרה, אתה רוצה לזיין אותי ? אז הוא אמר : בטח ! אז היא אמרה לו : בסדר, אבל בגלל שאני נזירה וחייבת להישאר בתולה תזיין אותי בתחת, הנהג הסכים והביא בה, אחרי זה הם ממשיכים לנסוע והיא אומרת לו : איזה כיף לכם הנהגים, כל היום שותים בירה ועושים מה שרוצים, ואני הומו שכמוני צריך להתחפש לנזירה כדי לקבל זיון !

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    Emanuel
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    משפט סיני עתיק אומר:שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק :)

יפה מאוד המשך כך!
    ממש טובות!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    31

בדיחות מעולות!
    רוצה סיסמא רק בשבילך?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=596210

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,845 | הודעות: 8,173,432 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect