קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-07-2011, 23:43
  2. [כתבה] דניאל דיי לואיס הוא אברהם לינקולן של שפילברג
    על ידי Erik Lamela בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-11-2010, 10:42
  3. [פרסום] דניאל דיי לואיס הוא אברהם לינקולן של שפילברג
    על ידי -HAIM- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2010, 18:54
  4. ראיון עם רוני ג'יימס דיו
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 15:13
  5. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 14:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ראיון עם דניאל דיי קים (ג'ין)

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

ברירת מחדל ראיון עם דניאל דיי קים (ג'ין)

תודה לך. ולעזאזל איתך. זו היתה סצנת המוות הכי שוברת לבבות שהיתה בסדרה.
    [צוחק.] אני אקח את זה כמחמאה ענקית. חשבתי שזה נעשה בדרך שהיתה מאוד פואטית. מה שאהבתי בנוגע לזה שג'ין בחר למעשה למות, למען אהבת חייו, ומבחינתי זה מראה את הדרך שג'ין עשה כדמות מפרק הפיילוט.

ועדיין, שאלה על המניעים של ג'ין. ללא ספק הוא אהב מאוד את סאן, אך איך אתה מצדיק מבחינתך את העובדה שג'ין נשאר עם סאן, למרות שהוא ידע שזה יגרום לביתו להיות יתומה?
    זו נקודה מצויינת. אני יכול להגיד שצילמנו את הסצנה בכלובי הדובים, שם ג'ין שאל מי שומר על ג'י יאון. הסצנה נועדה בשביל שתדעו שהיא לא יתומה לגמרי. בנוסך, בצוללת, היה רגע שלא היה בתסריט בו הפניתי את המבט מסאן לעבר הדלת ותהיתי "האם עליי ללכת?" זה היה הרגע שלי לג'י יאון. חשבתי לעצמי, "האם אני יכול לעשות זאת?" אך ההחלטה שלקחתי באותו הרגע היתה שגם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליח, כי לא היה לי חמצן והצוללת כבר היתה עמוק במים. כל מה שאני יכול להגיד שאני בטוח שדיימון וקארלטון לקחו בחשבון את ג'י יאון שהם כתבו את הפרק.

האם אתה יכול לאשר שאתה (ג'ין) הלכת מאחורי ג'ק ולוק בבית החולים? ושנראה עוד את ג'ין וסאן בסדרה מתישהוא?
    כן וכן.

איך הרגשת שגילית שג'ין ימות? בהתחשב בכך שג'ין וסאן רק התאחדו מחדש, זה באמת היה מדכא עבור המעריצים.
    זה היה תהליך בעל שני שלבים בשבילנו. נאמר לי שהדמות שלי הולכת למות שבוע לפני שיצא התסריט. אך לא ידעתי איך אני ימות. כשקראתי את התסריט, הוקל לי כשראיתי שהוא קיבל את המשקל הראוי, ובאמת הערכתי את זה ששאר הדמויות לקחו קצת זמן כדי להתאבל על מותם. בשבילי זה היה מאוד חשוב. לא רציתי שמותם יתקיים בריק. ולהראות את קייט, הארלי וג'ק נשברים, זה גורם חשוב כדי להבטיח שמותם יהיה בעל משמעות כלשהיא. למען האנשים שלא היו מרוצים מאיך שג'ין וסאן התאחדו, עכשיו הם יודעים למה זה לא היה נראה משמעותי כפי שהם קיוו, כי הכותבים רצו לתת יותר עוצמה לסצנה הזו.

התייבשת כבר? זה היה קשה לצלם בצוללת?
    כל צילום במים הוא קשה. אבל הייתי מרוצה מההפקה כי טמפרטורת המים די היתה די חמימה. ולמעשה היא התחממה עוד יותר על ידי חלק מאנשי הצוות, אם אתם מבינים למה אני מתכוון [צוחק.] בוא נשאיר את זה ככה.

אתה וג'וש הולווי (סוייר) חברים טובים בחיים. איך הרגשת שהוא היה זה שהוציא את החוט שהרג אותך?
    היה מעניין לשחק את הסצנה הזו ולתהות בצד של מי ג'ין, בזמן הויכוח. מפני שגם בתוכנית סוייר וג'ין יותר קרובים מג'ק וג'ין. אני חושב שהוא נקרע בין האינסטינקט שלו לבין הנאמנות לחברו ברגע הזה. בחיים האמיתיים, ג'וש קיבל מכולנו הלצות כשצלימנו את הסצנה. מחוץ למצלמה כולנו אמרנו, "נו, מאוד חכם, שרלוק. כל הכבוד."

2. קישורים ממומנים

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

דווקא המוות הכי קורע לב היה של צ'ארלי

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,795 | הודעות: 8,173,382 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect