שלום אנשים!
המחשב שלי זוחל - עובד נורא לעט, והאקספלורר משתמש בכמות לא הגיונית של זיכרון, צירפתי צילום מסך של טאסק-מנג'ר. מישהו מכיר ת'בעיה? אולי? יש איזה פתרון?
עצוב לי...........![]()
שלום אנשים!
המחשב שלי זוחל - עובד נורא לעט, והאקספלורר משתמש בכמות לא הגיונית של זיכרון, צירפתי צילום מסך של טאסק-מנג'ר. מישהו מכיר ת'בעיה? אולי? יש איזה פתרון?
עצוב לי...........![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אוקיי לפי מבט ראשון זה תולעת אבל בדיוק במצב כזה אתה נמצא כשהמחשב איטי או שיש גם עומס על המעבד?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
- המחשב איטי (לעתים מ-א-ו-ד!), עומס? נגן מוסיקה, אינטרנט (כמה דפים), EMULE, וזה הכל בערך...
בדקתי את היומן של אנטי-וירוס AVG, הוא מצא לאחרונה את החיות הבאות:
csrss.exe
mdm.exe
אבל הוא כאילו שם אותם בבידוד, אז... מה לא בסדר?
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אלו תהליכים נחוצים משמע התולעת התלבשה לך על תהליכים חיוניים או שהתחפשה לכאלה.
בכל מקרה מה שאתה צריך לעשות זה להריץ סריקה מקיפה במצב בטוח עם אנטיוירוס אחר כמו NOD32 או קספרסקי לא שלכוח לעדכן אותם כמובן! אתה יכול למצוא את זה בנעוצים שלנו בלינקייה.
לאחר מכן לבצע אימות קבצים עם דיסק ההתקנה או לבצע תיקון למערכת ההפעלה.
קודם נעבור שלב ראשון ואז נסביר שלב שני.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תורידי avira ותסרקי
ובסוף הסריקה תני צילום מסך
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות