קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר] הבן של רמבו
    על ידי MosheSee בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-10-2011, 18:07
  2. ידעתם שגלעד הוא הבן המאומץ של שרון?!
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 21:41
  3. כוסשלאמאמא של דוידוביץ הבן זונה
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הבן של רמבו | דרמה

משתמש משקיע האוואטר של FunnyXD
    שם פרטי
    -אראל-
    לייקים
    1
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אתר שווה: www.iatraf.co.il, לא ?

ברירת מחדל הבן של רמבו | דרמה

מה הסרט שהכי השפיע עליכם? רבים מהדור שלי יטענו ש"במבי" היה הסרט ששינה את חייהם. הדור שהגיע אחרי יבחר אולי ב"מלך האריות", "אי.טי" או "אינדיאנה ג'ונס" והאומנותיים והמתוחכמים בטח יספרו ש"הבלון האדום", "400 המלקות" או "קס" שינה את חייהם. "הבן של רמבו" לוקח את הריאליזם של טריפו ולואץ', מערבב פנימה את המתיקות התמימה של דיסני ומוסיף מעט מהפנטסיה הריאליסטית של "הבלון האדום". התוצאה מפתיעה ושווה בהחלט.

כאשר מערבבים כסף, כוח וחברות בעולם הקולנוע מרבית הסיכויים שהעסק יסתיים בפיצוץ. בסרטו הקסום של גארת' ג'נינגס (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ) שגם כתב את התסריט הנפלא, הכול מסתדר על הצד הטוב ביותר ומשם נובעת העוצמה של הסרט העצוב, המצחיק והמרגש הזה. על אף העובדה ש"הבן של רמבו" הוא לכאורה פנטסיה מוחלטת המושתתת על דמיונם של ילדים, עולם הרגשות שלו כול כך טעון ומציאותי שההזדהות שהוא מצליח לייצר אצל הצופים מפתיעה בעוצמתה.

וויל פראודפוט גדל במשפחה חד הורית המשתייכת לכת דתית שאוסרת צפייה בטלוויזיה. מפגש מאוד לא נעים עם לי קרטר, פרחח שחי עם אחיו הבכור בבית אבות השייך לאביהם החורג, וצפייה בעותק פיראטי של "משחק הדמים" (הסרט הראשון בעלילות רמבו), מוציאה את הילד התמים משיווי משקל כאשר לנגד עיניו נפתח צוהר לעולם קולנועי חדש ומפתיע.

וויל, שספרי הלימוד שלו עמוסים בציורים פנטסטיים ועלילות ילדותיות על כלבים מעופפים ולוחמים אמיצים, נחשף לראשונה לסרט קולנוע ועוד לסרט אלים במיוחד. לי קרטר מבין מייד שוויל נאיבי לחלוטין ולכן הוא מחליט לנצל אותו כפעלולן עבור סרט קצר שהוא מצלם לתחרות טלוויזיונית. הוא לא מדמיין לעצמו שוויל יסכים בהתלהבות חסרת מעצורים להפוך לכוכב הראשי, הבמאי, התסריטאי, לפעלולן חסר מורא וחברו הטוב ביותר.

שני ההפכים המוחלטים נאלצים להתמודד עם המציאות כאשר תלמידים נוספים מצטרפים לפרויקט ולי קרטר מגלה שכולם מתעניינים הרבה יותר בוויל מאשר בו. הוא אפילו מאיים לקחת ממנו את מצלמת הוידאו. אבל כמובן שסרט שעוסק באהבת היצירה הקולנועית לא ייתן להתכתשויות על אגו וכוח למנוע מאתנו סרט עם סוף טוב, ועל כך שחברות אמת עומדת לפני כול המכשולים. כמה שאנחנו זקוקים לסוף טוב בעולמנו האלים והאפרורי. אפילו באטמן כבר לא מסוגל לספק לנו את הסחורה כמו שצריך.

מלבד התסריט השנון והבימוי שלעיתים אפילו מבריק, מרבית הסרט נשען על שני הילדים המוכשרים: וויל פולטר המגלם אל לי קרטר העבריין הצעיר בעל השאיפות הקולנועיות וביל מילנר המגלם את ויל התמים בעל העיניים הגדולות. הפנים המוכרות היחידות בסרט הוא אד ווסטיק מסדרת הנעורים "האחת שיודעת", בתפקיד אחיו הבכור של לי קרטר. מסביב תמצאו צעירים וצעירות אנונימיים ומוצלחים, מוסיקה טובה, וסרט קצבי עם לב שפועם בחוזקה ובעיקר עושה טוב.

דירוג : :דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
    קרדיט לאתר אחר
    ===========================================
    ציטוט נכתב במקור על ידי Viper` צפיה בהודעה
    תודה, בקשר לשליטה העצמית, אני אקח רטלין.
    חחחחחחחחחחחחח

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    love

ביקורת יפה ! תודה.

משתמש מכור האוואטר של erel1211
    שם פרטי
    >אראל<
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אתר שווה: www.iatraf.co.il , לא ?

תודה על הביקורת .. חח אני מציע דירוג 5 כוכבים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect