אני באימונים בהתחלה אבל ברגע שאני לוקח את הנשק ומגיע למפקד זה לא עושה שום דבר הינה התמונה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זאת אומרת? אתה אמור לעשות משהו,לא הוא לך XDDDDDD תעשה את המשימות כמו שהוא אומר לך.
אני לידו והוא לא אומר כלום ולא עושה שום דבר זאת הבעיה
נכתב במקור על ידי alex3991 אני לידו והוא לא אומר כלום ולא עושה שום דבר זאת הבעיה אה.. זה מקורי או פרוץ?
הורדתי את זה מיפה כנראה שהפרוץ
נכתב במקור על ידי alex3991 הורדתי את זה מיפה כנראה שהפרוץ אז זה פרוץ וכן,אין מה לעשות בפרוץ יש באגים אני מציע לך לקנות אחד אם אתה רוצה לשחק בלי בעיות.. מציע לך לקנות את MW2(Modarn Warfare 2) במקום
תסתכל בטוח כתוב לך משימה על המסך מהבהבת ... ועם הורדת מפה לא צריך להיות שום בעיה
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- תסתכל בטוח כתוב לך משימה על המסך מהבהבת ... ועם הורדת מפה לא צריך להיות שום בעיה בכל מקרה,שיקנה רגיל לא עדיף על כל השעות שאתה דופק תראש בקיר ומנסה לפתור תבעיות? וגם COD 2 לא עולה הרבה...150 מקסימום למחשב
היסתדרתי כבר אפשר לינעול
נכתב במקור על ידי INVADER בכל מקרה,שיקנה רגיל לא עדיף על כל השעות שאתה דופק תראש בקיר ומנסה לפתור תבעיות? וגם COD 2 לא עולה הרבה...150 מקסימום למחשב מה לקנות מי יבזבז 150 שח על סינגל ><!!!! ושמח שהסתדרת.
נכתב במקור על ידי SmexyWriter מה לקנות מי יבזבז 150 שח על סינגל ><!!!! ושמח שהסתדרת. יש גם מולטי לא? אה וואלה הוא סתם דפוק... ואתה
נכתב במקור על ידי INVADER יש גם מולטי לא? אה וואלה הוא סתם דפוק... ואתה חחחחחחחח המולטי לא משהו,והיום כבר לא קונים משחקים כאלה,זה עובד רק על וינדוס 98
חוקי הפורום