טוב תקשיבו אני על סף יאוש ניסיתי הכל, ביום חמישי שעבר עשיתי חיפוש פשוט בגוגל ופתאום המחשב שלי הודיע לי שהוא נגוע בוירוס חזק מאוד ושהשתלטה עליו תוכנת ריגול והוא מוריד עכשיו את התוכנה העדכנית ביותר והוא הוריד לי משהו בשם security essentials 2010 והוא מודיע לי שיש לי מלא וירוסים ואני צריך למחוק אותם עכשיו ולקחת פעולות קריטיות לפני שהמחשב שלי יפגע אז קיצר אני נכנס הוא מציע לי לקנות תוכנה "שתמחוק" את הוירוסים תמורת 50 דולר.
כמובן שלא קניתי שום דבר, נכנסתי בכונן C לתיקייה program files בשביל למחוק את זה והוא לא נותן הוא אומר שאדם או תוכנה אחרת משתמשים בקובץ סגור את הקבצים שעלולים להשתמש בתוכנה ונסה שוב.
עוד דבר במקום רקע של שולחן העבודה יש לי כמו ריבוע כזה במרכז שאומר "your system is infected".
ולאחר שעשיתי ריסטארט הוא אומר לי שיש לי וירוס בשם worm.win32.netsky ומה לא ניסיתי הורדתי fixtool והוא מודיע לי שאין לי שום וירוס תולעת במחשב, הורדתי אח"כ smitfraudfix אבל אז הוא מודיע לי "application cannot be executed. the file is infected" ואני על סף יאוש אומרים לי לפרמט ואני יודע שחייבת להיות דרך להסיר את זה, חיפשתי מלא דרכים בגוגל עקבתי אחרי כל ההוראות אבל הכל לשווא. אתם התקווה האחרונה שלי מקווה שתעזרו לי...
והתוכנה הזאת שאני לא מצליח למחוק כל הזמן מציקה לי ומנדנדת לי לקנות ממנה את התוכנה, ומודיע לי כל הזמן שיש וירוסים והמחשב שלי בסכנה וככה חופרת לי כבר מלא זמן. נראה לי שהתוכנה הזו היא התוכנת ריגול בעצמה.
בקיצור אני חייב שתעזרו לי אתם התקווה האחרונה שלי אני ניסיתי הכל.

*^~דניאל~^*