נכתב במקור על ידי
HellMax
קודם כל, כל הכבוד על השיפור!
נעבור להערות:
אתה לא חייב לדחות את זה ל"דייט שני" ואפילו עדיף שלא תעשה את זה. אתה יכול לנשק אותה גם באינטרקציה של 10 דקות. אתה כל הזמן אמור למתוח את הגבולות כמה שיותר. [אני בטוח שעם קצת קינו היית יכול לנשק אותן בשיחה הקצרה שלך איתן]
דיברת על קרוב-רחוק, לפי מה שהבנתי הרחוק שאתה עושה לבחורה הראשונה הוא קרוב נעלב [אני אוהב לקרוא לזה "אבי-נעלבי"] - זה שגוי, אתה יורה לעצמך ברגליים וזה מתפרש כילדותיות [אותה בעיה היתי לי]
הרחוק שלך אמור לבוא לפי הרגש שלך [כשאין לך כוח אלי לדוגמא]. - אתה בהחלט יכול להעניש אותה עם הרחוק, רק תדאג שהוא לא יהיה ילדותי ושהמניפולציה לא תיראה לעין. [מה לעשות, - מניפולציה.]
בקשר לקביעת פגישות - בתחילת דרכי כשבחורה היתה אומרת לי "ניפגש ב..." היתי אומר לה "נראה אם זה יסתדר לי...", "נראה כבר...", ובקיצור מייבש אותה [למרות שה"דייט" היה מתאים לי בול] - אני לא אומר שלא "תייבש" אותה בכוונה בשביל למתוח אותה, אני רק אומר שתדע להשתמש בזה כמו שצריך ולא תהיה סנוב מידי. בקיצור, תשתמש במינון הנכון. [את המינון אתה כבר תקלוט לבד, אם לא - זה יפה לך עם הניסיון]
לסיכום, אחלה התקדמות אבל אל תישאר בשלב הזה! תשתמש בהרבה קינו ותגיע לנשיקה בכמה שפחות זמן.
בהצלחה המשך הדרך!