טוב אז הלכתי לחבר שלי אתמול הביתה ועוד חבר בא היינו שלושתינו שיחקנו בסוני ועישנו נרגילה,בקיצור אני משפיל אותם בסוני ואז הם נפלו עליי :" יא מכוער,אתה הכי מכוער בארץ,פאדיחה לצאת מהבית עם איך שאתה נראה" יעני בצחוק כזה חח שעה לא עזבו אותי יורדים עליי ואני שותק,ואז באתי ברעיון לחבר הראשון (נקרא לו X) בוא נעשה סקר בפייסבוק מי נראה יותר טוב אני או אתה?אז הוא התקפל ואמר:" לא מה אני מושפע מי יעשה סקרים כאלה" אז החבר השני (Y) הציע :" בואו נתקשר ל3 בנות אקראיות ונשאל אותם מי נראה יותר טוב אתה או הוא"
אמרתי מוסכם.
התקשרנו לבחורה הראשונה (Y דיבר) אומר לה:" מה קורה וזה שומעת אני עושה סקר אני לבד פה תגידי לי מי נראה יותר טוב אושרי(אני) או X (החבר הראשון) היא אמרה אושרי..טוב 1-0 לי חחחח..
מתקשרים לעוד בחורה ושוב אותו תקליט :" מה קורה " " "" "..מי נראה יותר טוב? והיא אומרת אושרי,טוב חח 2-0 לי אז כבר לא התקשרנו לשלישית כי זה היה ניצחון טכני.
בקיצור X הרגיש מושפל אז הוא ניסה שוב להעביר את ההשפלה אליי ואמר לך עכשיו עם Y נעשה סקר,ובהתחלה חששתי כי לפי דעתי Y נראה יותר טוב ממני,אבל לא הראיתי את זה שאני "חושש" טוב אמרנו מוסכם.
X לקח את הטלפון והתקשר לבחורה אקראית שמכירה את שנינו ואמר לה שוב את אותו תקליט מה קורה וזה בלה בלה בלה מי נראה יותר טוב אושרי או Y?ואז היא אמרה שניהם,אז הוא עושה לה נו אבל מי יותר?היא אמרה Y.סבבה 1-0 לו.
התקשרנו לעוד בחורה ושוב אותה שאלה,הבחורה השנייה אמרה שאני נראה יותר טוב סבבה 1-1
ועכשיו זאת היתה הבחורה המכריעה,שוב מתקשרים ושואלים אותה מי נראה יותר טוב? אני או Y והיא אמרה...............
"אושרי " חחחחחחחח היה 2-1 בסיכום."ניצחתי" את שתיהם גם בסוני וגם בשאלה הזאת.
חחח שעה צחקתי עליהם לא היה להם מה להגיד...
בסוף הם כתבו בפייסבוק : אושרי הכי יפה בארץ" חחחחחחחחחחחחח

ציטוט ההודעה