כל המסך של האינטרנט (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) ושל התיקיות במחשב, וגם של שורת המשימות למטה-שחור! איך מחזירים את זה לנורמל?
יש לי וינדוס 7 חוקי.
כל המסך של האינטרנט (גם פיירפוקס וגם אקספלורר) ושל התיקיות במחשב, וגם של שורת המשימות למטה-שחור! איך מחזירים את זה לנורמל?
יש לי וינדוס 7 חוקי.
|
|
אתה יכול להעלות תמונה שנדע על מה בדיוק מדובר?
אני מקווה שזה בסדר:
http://www.siz.co.il/my.php?i=mommyn0vdtdt.png
הכל הכל שחור..
בשלב ראשון תלחץ לחצן ימני במקום ריק על שולחן העבודה ותבחר "התאם אישית" ותבחר ערכת נושא
תעדכן אותי אם יש עדיין בעיה
זה לא משנה. ערכת נושא שולטת על כל המראה של המחשב כולל החלונות והצבעים.
תנסה קודם לשנות לערכת נושא בסיסית (windows 7 basic) ואז לשנות לערכה רגילה
אחי אין עלייך אתה מלך!! עוד לפני ההודעה האחרונה שלךהתחלתי לחפש והבנתי שהערכת נושא שאני בוחר זה סתם רקע!! תודה!!
אני שמח שיכלתי לעזור
הבעיה נפתרה
ניתן לנעול
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול לנעול בעצמך ולערוך כותרת![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למעלה בשורה הכחולה אתה תראה הגדרות נושא תלחץ שם ואז יפתח לך תפריט ואז תבחר שם לנעול ואז על בצע והנושא נעול.
לגבי העריכה אני בטוח לא צריך להסביר נכון?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אין אצלי את האפשרות הזו
הוא נותן לי או גירסא להדפסה, או לשלוח לחבר, או להירשם לעידכונים.
אין אפשרות לנעילה
מ א ו ש ר
טוב אני אדאג שתקבל את ההרשאות וברשותך אני אמחק את ההודעות הלא קשורות שלנו.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!