היזם המפרטי מתכנן מפגש בחודש אוקטובר לטובת בית החולים "שניידר". הבעיה: בשלב הזה של העונה שחקני הנבחרת עסוקים בהכנות לליגת העל
ניסיון ליזום משחק בין נבחרת ישראל לבין הניו יורק ניקס. מטרת היזם הפרטי: גיוס כספים לטובת בית החולים שניידר לילדים בפ"ת.
מדובר אמנם ביוזמה מבורכת, אולם הכוונה לקיים את המשחק בחודש אוקטובר 2010, מועד בו השחקנים עסוקים בהכנות לעונה החדשה בליגת העל, הופכת את חלום המפגש לבעל סיכוי נמוך להתממש. באוקטובר שחקני סגל הנבחרת כבר פושטים את המדים הלאומיים לטובת אימוני הקבוצות ומשחקי אימון, וייתכן שאף למשחקים רשמיים.
תמיכה בבית החולים שניידר הביע גם עומרי כספי, שחקנה של סקרמנטו קינגס, שהגיע היום לבקר את הילדים המאושפזים. "זאת זכות גדולה לבקר בבתי חולים בישראל. אני רוצה להודות אנשים בשניידר שהזמינו אותי. נהגתי לבוא לכאן בעבר עם מכבי ת"א ואני עושה את זה באהבה גדולה גם עכשיו במסגרת עצמאית".
כספי, שסיים את העונה עם הקינגס ונמצא בחופשה בארץ, התייחס לפלייאוף ה-NBA שמתקרב לשלבי ההכרעה: "אני מאוד מופתע מהסדרה של בוסטון וקליבלנד. חשבתי שהקאבס יסגרו עניין מוקדם יותר. אני מאמין שזה ייגמר ב-2:4 לקליבלנד".
"עוד החודש אחזור לארה"ב כדי להתאמן לקראת משחקי ליגת הקיץ", סיפר כספי, "אחרי שאתאמן ואערוך מספר משחקי טרום-עונה, אצטרף לאימוני נבחרת ישראל לקראת מוקדמות אליפות אירופה".
קרדיט לספורט 5







ציטוט ההודעה

