חחחח אני ראיתי בכמה מסיבותת כמה פיקאפריםם
חחח ואיזה כמה פעמים בקניון חח
חחחח אני ראיתי בכמה מסיבותת כמה פיקאפריםם
חחח ואיזה כמה פעמים בקניון חח
|
|
ערכתי לך את הכותרת, פעם אחרונה שאתה פותח בלי תיוג נכון.
לנושא:
קרה לי ולא פעם אחת.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
תפסיקו להיות כאלה צפויים, אנשים אשכרה מזהים אתכם. XD
חחח ראיתי שני אנשים הולכים יחד ומסתכלים לכל כיוון אפשרי כנראה במטרה להתגבר על פחד גישה..
הם פשוט עשו שם סיבובים בקניון ונראו כאילו מחפשים משמעות לחיים.
רציתי לגשת אליהם ולומר להם "בהצלחה עם זה" או לעזור להם לפחות אבל הייתי ביזי, נקסט טיים [;
וואלה בדיוק היום עשיתי את היום הרביעי של דימוניק קונפידנס בעזריאלי וראיתי 3 חבר'ה בני 20+ככה הולכים ולאחד מהם יש פיקוק של כובע ובקבוק פאנטה על הראש..לאמר תאמת:לא נראה לי שהלך להם משו עם הפתיח הזה...לפחות הם ניסו
בטח שראיתי ואפילו תפסתי את אחד החברים שלי על זה
ראיתי, הם הולכים חצי חצי- פיקאפרים שאני מכיר דרך פורומים וכו',פיקאפרים שאני רואה אותם לרוב זמן סט,
כמובן שרק אל אלה שאני מכיר אני ניגש- למה שאני יפריע למישהו באמצע סט? O_O
חח איזה שאלה מפגרת מה אני עושה? דוחף אצבע ואומר אני יכול! נו באמת מה נראה לך אני עושה? אם אני רואה מישהו שממש לא הולך לו כזה אז אני מצד אחד מצחקק אבל מצד שני לפחות הוא ניגש וניסה לאומת רוב החברים שלי ! אז אני מביא כבוד ואם אני רואה שיכול לעזור מביא איזה טיפ!
חח חבר של אחי אני עוד לא בטוח אבל כול הסימנים מראים שכן הוא אחד המזרימים הוא בלי שום פחד תמיד כזה אנגרטי ושמח אולי זה טבעי עוד לא בטוח
כן , קורה המון .. אני פשוט מתפוצץ מצחוק ואפילו קצת כועס על זה שלא ידעתי עד עכשיו פיקאפ בזמן שכולם השתמשו בזה במשך כל הזמן הזה