בקרוב תוכלו להרוויח כסף גם ביוטיוב ע"י צפיות בסרטונים שלך. כרגע הם אומרים שנקבל כמה סנטים על כל צפייה שזה המון.
כרגע אין הרבה פרטים.
בקרוב תוכלו להרוויח כסף גם ביוטיוב ע"י צפיות בסרטונים שלך. כרגע הם אומרים שנקבל כמה סנטים על כל צפייה שזה המון.
כרגע אין הרבה פרטים.
|
|
לא נראה לי גם אם כן זה יהיה 0.0001 מקסיסמום לסירטון תחשוב כמה זה יוצא יש סרטים שרואים מיליונים
הם היפשטו את הרגל תחשוב ביום בכללי גם צופים בכלל בסרטים שלהם
שווה המון כסף כל יום לא יקרה
הם אמרו שהם לא ייתנו אוטומטית לכל משתמש, המשתמש מגיש בקשה והם בודקים את הסרטון שלו. אם הוא לא חושפני או משהו כזה או עוד בקריטריונים שלהם אז המשתמש מקבל את הכסף.
וזה היה היום בתוכנית חיסכון בערוץ 22 הם אמרו שכנראה זה יהיה כמה סנטים לכל צפייה.
הכי מומלץ לשים פיספוסים או סרטונים של חיות או דברים מצחיקים.
חח יוטיוב יפלו,זה כמו להגיד שמדינה תיפול כפרה זה לא יקרה לעולם,מילה.
במיוחד שהיא מקושרת לגוגל.
כנראה יש תחרות גדולה מדי עם אתרים אחרים כרגע,הם מתכוונים לשלם לסרטוני תוכן ולא שירים אני מאמין,למדריכים רצינים ודברים כאלה.
זה יהיה סנט לצפייה במקסימום
300איש צופים = 3$
ההגיון?אולי יהיה פרסומות שיתנולךלפרסם בסרטון
זה לא בדיוק עובד ככה.
1. משתמש צריך שיהיו לו המוןןןן צפיות לסרטונים שלו. ברמה של אלפים, אם לא מאות אלפי צפיות.
2. זה חייב להיות תוכן מקורי
3. המשתמש צריך להצטרף לתוכנית הזאת וגם אז לא בטוח שיקבלו אותו. יוטיוב לא סתם מתחילים לשלם, אתה צריך לפנות אליהם (יש טופס באתר).
טחחח אז תחשבו כמה כסף יעשה הסרטון של ליידי גאגא (בערך 250,000,000X0.01=2,500,000)
שזה שווה 25 אלף דולר (:
כן אבל אין מצב שהם ייפלו כי זה כסף מפרסומות. עד עכשיו גוגל לקחו את זה, אז פשוט במקום לקחת הכל הם לוקחים חלק כי זה סרטונים שאתה מכין ומשקיע בהם והם יקבלו עליהם כסף?!
אהבתי,סוף סוף.
לא חושב ולא יקרה אולי רק אחרי מיליון בקשות ועד אז תרוויח מקסימום (לסירטונים ברמה שלנו)
500~100 לא יותר
יש לי ביוטיוב סרטון עם 100 אלף צפיות ..
אממ , שתדעו לכם שהם לא ייקבלו כל אחד .. רק כאלה שיש להם מעל למיליון צפיות .. ואיזה אלף סבקרייב .. לא לילדים פשוטים כמונו שמעלים סרטים ומתלהבים ב 5k צפיות
ילדים פשוטים? אבא שלך ילד פשוט ><"
וניראה לי שדווקא אנשים כמונו הם מחפשים.. כי אז יהייה לנו אינטרס לפרסם סרטונים ביוטיוב :/