בלאט
בלאט
נערך לאחרונה על ידי PitaWithHumos; 30-05-2010 בשעה 14:41. סיבה: סוקה ממה
|
|
דבר ראשון, איזה ספר קראת של מיסטרי ?
דבר שני : כל הכבוד אחי!!
עצם העובדה שעשית צעד זה כבר טוב!
עם התרגול יבוא הנסיון.
תמשיך לקרוא ולעיין במאמרים וכ'ו..
בהצלחה![]()
זה שבלינקייה , תודה ..
כל הכבוד שניסית, זה כבר מראה שאתה במסלול הנכון..
הערות:
א. אני לא רואה כאן בכלל נושא דיבור, פתחת ממש יפה, ולפי מה שאני מבין כל הזמן שישבת לידה שתקת...- לא טוב, איך אתה רוצה שהיא תימשך אליך אם אתה שותק!?
ב. לא כל כך אהבתי שהלכת להתיישב ליד הכי פחות יפה (חוסר בטחון?), הרעיון שאתה מתיישב ליד הכי יפה ולא מתייחס אליה ונותן לה נגים, שלא תבין לא נכון זה בסדר שהתיישבת ליד הפחות יפה, גם משם אתה יכול להוציא משהו..
ג. אם היא נתנה לך רמז כזה "אויי יופי סוף כל סוף הוא הולך", היית צריך לעזוב אותה ברגע שחזרת אליה זה ממש DLV וחזקקקקקק
אחרון חביב, לא עושים פיקאפ בבצפר!, אם אתה לא כזה טוב בזה זה סתם יוריד לך תבטחון העצמי, יהרוס לך תמוניטין עם כל הבנות (ניגשת ל-12 בנות ולא הצלחת להוציא מספר?, למה שבת אחר תרצה אותך...)
נערך לאחרונה על ידי יארדן; 13-05-2010 בשעה 20:42.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
אם אתה רוצה את היפה, בשביל מה לעזאזל אתה הולך לפחות יפה. וזה שצעקת את הסיפור שלך, בשביל ה DHV, זה לא יעזור, גם אם הא שמעה היא לא תגיד לך כלום כי זה לא מנומס לצוטט לשיחות של אחרים.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
אני דווקא חושב שזה כן יעזור, כשהוא יפתח איתה שיחה אח"כ היא תיהיה יותר פתוחה אליו כי היא תדע שהוא לא "לוזר" והDHV יפעל לטובתו.
זה יפה שניסית, הלך לך ממש יפה בהתחלה אהבתי מאוד את הקטע עם הכסא "לא לא , זה בשבילי" C&F מעולה לדעתי.
הבעיה שלך היא שאחרי שהתמקמת שם, המשכת עם המשחק הזה של הכיסאות והשולחן, בהתחלה זה היה מצחיק.. אבל ברגע שזה ממשיך יותר מדיי אתה ניהיה ליצן, אם היית מתחיל כמה רוטינות והיית מספר איזשהו סיפור, אם היית יותר במצב של דיבור, היה הולך לך לכיוון הנכון, תמיד תדבר, אל תפסיק לדבר, תחפור (תחפור מעניין).
יותר דיבור+DHV+קצת נגים למטרה והיה הולך לך מעולה.
דבר אחרון, אני מקווה שלא שמת זין על הבנות שצחקקו, ז"א לא הראית שזה מפריע לך, תיהיה תמיד חייכן ואל תראה שבנות יכולות להשפיע עליך.
בהצלחה :]
אתה לא מנסה לדבר, אתה מדבר חח
בטוח יש לך דברים מעניינים לספר על עצמך, חוויות מצחיקות, חוויות מעניינות.. אם החוויות שלך לא כאלה מעניינות, תקצין (כן,תשקר - מה שלא מומלץ) ואם אתה לא רוצה לשקר, כדאי להתחיל לאסוף קצת חוויות.
רשום משהו כזה בספר של מיסטרי איפשהו
"And if you don't want to lie, make it true."
נערך לאחרונה על ידי JokerStory; 13-05-2010 בשעה 22:34.
אתה יכול להמשיך עם הקשר אבל זה רק שאתה מנוסה כי כבר עשית רושם לא משו אבל אחי הכי חשוב שניסית תנסה עוד 1000 פעמים שתבין במה טעית והנה אתה רואה מה הגיבו לך לא לעשות פעם הבאה תמשיך לנסות ויגיעו התוצאות
תודה רבה , אני אנסה פעם הבאה להתחיל לפתח גם שיחה .. לא רק להצחיק ... joker עזר לי מאוד , כי עכשיו כשאני חושב על זה .. אני באמת נהיה ליצן תמיד ואף פעם לא מצליח לנהל שיחה ..
האא ועוד משהו .. מה זאת אומרת תספר לה חוויות .. אחריי הקטע של הכיסא הייתי אמור לבוא אלייה ולהגיד לה " וואי את לא מבינה אתמול הלכתי לשחק כדורגל פתאום נפלתי על הרצפה ומצאתי פיתה עם חומוס ?
יפה שניסית...פעם הבאה תדבר יותר ואל תעשה את זה בבצפר,אני יודע שיש נוחות גדולה ויש הרבה בחורות בגיל שלך במקום אחד ,אבל עדיף שלא אלא אם כן אתה כיתה י"ב ולא תראה אותן עוד בחיים