המאמן הישראלי, המחוזר על ידי ווסטהאם, טוען שמהשבוע הבא הוא חופשי לעזוב: "לא שילמו לי את שכרי ולכן החוזה אינו תקף". מחר: גמר הגביע מול צ'לסי
אחת השאלות הגדולות סביב עתידו של אברהם גרנט, מנג'ר פורטסמות', היא האם יחליט להמשיך במועדון שירד לצ'מפיונשיפ, לאור הבעיות הכלכליות הכבדות. רגע לפני גמר הגביע מחר מול האקסית, צ'לסי, עולה שאלה חשובה נוספת: האם חוזהו של המאמן הישראלי בפומפי תקף?
לטענת גרנט, הוא חופשי לחתום בכל קבוצה שיחפוץ לאחר הגמר מחר בו ינסה להדהים את האלופה הטרייה. בפומפי לעומת זאת טוענים כי החוזה עליו הוא חתום עד 2012 מחייב, זאת למרות שלא קיבל מספר פעמים את שכרו, כ-18 אלף ליש"ט בשבוע, במהלך העונה.
באנגליה מדווח כי פומפי החליטה לדרוש פיצוי בסך 1.8 מיליון ליש"ט אם גרנט יעבור לאמן קבוצה אחרת בעונה הבאה. בימים האחרונים פורסם כי ווסטהאם מעוניינת בגרנט, ובפורטסמוץ' לא מתכוונים לאפשר לו לעזוב בקלות.
"חתמתי על חוזה עד 2012 אבל בגלל שהקבוצה נכנסה לפירוק נאמר לי שהחוזה אינו תקף יותר", אמר גרנט הבוקר לתקשורת הבריטית, "הם שילמו לי חלק מהשכר שנקבע בחוזה, אבל לא את כולו. זו לא רק עוד הבטחה אחת שניתנה על ידי הקבוצה ולא קויימה".
"אני לא חושב עכשיו על המצב הכלכלי כי אני לא רוצה לכעוס", סיכם גרנט. המפרק, אנדרו אנדרוניקו, הגיב: "לגרנט יש עוד שנתיים בחוזה בקבוצה ונעשה הכל כדי שיישאר פה".
קרדיט לספורט 5
![]()

ציטוט ההודעה