אוקי רציתי להראות דיווח שטח של אחד החברי הטובים אם לא אז אח עכשיו יש לו המון טעיות פה ולא קטנות די גדולות פירסמתי את זה כדי שהמתחילים יראו ולא יחזרו עם אותן טעויות חבר של ה AFC ושאני ממליץ לו על התחום הזה הוא שולל את זה לא יודע למה בקיצור נעבור לדיווח
חבר שלי הופיע בטקס סיום הבית ספר שלנו ועכשיו הוא נדלק על ילדה שמופיע גם HB8 בקיצור הוא נגש אליה והתחיל לדבר איתה לפי מה שהבנתי ממנו הוא סיפר לה בדיחות והיא צחקה והא אמר שהם התעניינו באותם תחומים ואחרי 8 דקות בערך
הוא:''את רואה אנחנו מתאימים כמו כפפה אני חושב שכדאי שנצא יחד מתי שהוא אולי לזיגי(מי שבא שבעי מכיר) אני מזמין ושאני אומר מזמין אני גם משלם עליך''
תגובתי: מה אתה דפוק!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?111.......... מה אתה עושה? יצרת משיכה בכלל גרמת לה להתעניין בך אולי היא סתם נחמדה אולי היא רואה אותך בתור ידיש שלה( ידיש= ידיד שאף ידיד אחר לא מתעניין בי) מסכנה אחי
הוא :לא מה פתאום מה אתה מבין בכלל אני: מה אני מבין אם אני זוכר נכון ל''ג בעומר גרמתי לילדה לרצות אותי עד כדי שהיא היתה מוכנה לצרפת אותי ולצאת איתי לסיבובים לבד מיוזמתה ולא מיוזמתי
הוא: לא משנה בקיצור היא אמרה לי שהיא שומרת שבת ולכן לא יכולה לצאת איתי!
אני: טוב אחי תעשה מה בראשך לא באלי לריב עם אחי!
הוא: צודק זה סתם שטות
אני: אמרתי לך אם אתה רוצה בוא צא איתי לסארג'ים
הוא: עוד פעם אתה והשטויות שך זה דבר שהומצא על ידי אנשים שאין להם חיים ומספיק ביטחון לגשת לבחורות וכל מה שהראתה לי בדוק מבויים
בקיצר אני מקווה שהבנתם את הטעויות שלו ולא תחזרו על זה אני כרגע מנסה לשכנע אותו להכנס לפורום לא יודע אולי יהיה לנו חבר חדש

ציטוט ההודעה