שוער הבלאנקוס מפרגן למאמן שלו, שעשוי לסיים את עונת הגלאקטיקוס בלי תואר: "התחלנו בפרוייקט, צריך להמשיכו". גם רונאלדו זוכה לתשבוחות: "הוא ווינר אמיתי"
אחרי 11 שנים בקבוצה הבוגרת של ריאל מדריד, נראה כי איקר קסיאס כבר ראה הכל. כמעט הכל. אליפויות, גביע אירופה, עוד גביעים למיניהם ומאמנים, הרבה מאמנים, שבאו והלכו כמעט מדי שנה. לפני יום ראשון הגדול, מחזור הסיום בו תוכרע זהות אלופת ספרד לעונת 2009/10, השוער של הבלאנקוס מבקש דבר אחד ליום שאחרי: יציבות.
"לא משנה אם נזכה באליפות או לא", הוא אמר בראיון בארצו, "מנואל פלגריני צריך להמשיך כמנג'ר הקבוצה. התחילו פה בפרוייקט וצריך לתת לו לגדול ולהתפתח. הגיעו הרבה שחקנים חדשים, הגיע מאמן חדש, וכדי שהכל יתחבר לוקח זמן. אנחנו במסלול הנכון וצריך להמשיך ולרוץ עם זה".
ריאל, המרוחקת נקודה אחת מברצלונה המוליכה, תתארח אצל מלאגה שנלחמת על חייה. בארסה, לעומתה, תארח בקאמפ נואו את ויאדוליד שנמצאת עם אותו מספר נקודות כמו מלאגה.
"פלגריני דואג להרגיע אותנו", הוסיף קסיאס, "הוא נותן לנו ביטחון ואנחנו עומדים לצידו. יש ביני לבינו יחסים מצויינים אבל אני לא קובע לגבי העתיד. התפקיד שלי הוא לעצור כדורים".
שוער ריאל פרגן גם לכריסטיאנו רונאלדו, שלמרות כל הביקורות כבר הספיק לכבוש 26 שערי ליגה ב-28 משחקים. "הוא ווינר אמיתי", שיבח קסיאס, "הוא נותן לקבוצה את האקסטרה. נקווה שזה יספיק גם מחר".
קרדיט ל Sport5
![]()






ציטוט ההודעה


