ארגון האוהדים של האלופה כועס על השת"פ עם עיריית ת"א והעומד בראשה: "זה חולדאי שהרס את אוסישקין ואת הגג במתחם חודרוב". מסרו: "נארגן חגיגות אלטרנטיביות"
חגיגות האליפות הרשמיות של הפועל תל אביב ייערכו הערב בפארק הירקון (20:00), אולם דווקא בזמן השמח ביותר עבור האדומים מתגלים חילוקי דעות בקבוצה.
ארגון האולטראס של הפועל ת"א הודיע כי יחרים את החגיגות מאחר והן ממומנות על ידי עיריית ת"א.
בהודעה שפרסמו ראשי הארגון נאמר כי האולטראס יארגן חגיגות אלטרנטיביות הערב אשר הודעה על מיקומן תימסר מאוחר יותר היום.
"ארגון האולטראס מחרים את חגיגות הפועל ת"א בגלל שהן ממומנות על ידי עיריית ת"א והעומד בראשה, רון חולדאי. זה האיש אשר הרס את אוסישקין והרס את גג מתחם חודרוב לפני מספר שבועות", נאמר בהודעה.
כמו כן הביעו ראשי הארגון ביקורת על הנהלת הקבוצה ששיתפה פעולה עם העירייה: "אנחנו מתביישים בהנהלת הפועל ת"א שהסכימה לדבר הזה. מבחינתנו, שכל אחד ייעשה כטוב בעיניו. אולסטראס הפועל כארגון אינו יכול להשתתף באירוע כזה. אנו מנסים לארגן אירוע אלטרנטיבי היום. אנחנו מודים לשחקנים על עונה מקסימה".
קרדיט ל SPORT5
![]()






ציטוט ההודעה



