סוכנו יבקש פגישה בנוגע להצעות מבלגיה. שחקן: "צריכים זמן לעכל". דוידוביץ' יגיע לאימון הנבחרת וישוחח עם פרננדז
בירם כיאל יבקש בקרוב לעזוב את מכבי חיפה, זאת באמצעות סוכנו דודו דהאן שמנסה לסדר לו קבוצה בבלגיה. ככל הידוע, לאחרונה הוגשו לכיאל מספר הצעות מקבוצות בליגה הבלגית, ביניהן סטנדרד ליאז' וברוז' ומקבוצה נוספת באנגליה, אך קבוצות נוספות מבלגיה מעוניינות בשחקן. לכיאל יש חוזה לעונה הבאה והפגישה תתקיים לצורך קבלת אישור לניהול משא ומתן על כרטיסו. אם חיפה תיתן אור ירוק למהלך, דהאן יוכל להגיש הצעה רשמית למועדון.
בחיפה היו מעדיפים שכיאל יישאר במועדון, אך כבר עתה ברור שהצעה מפתה תוכל למנוע זאת. במהלך חודש ינואר הציע דהאן לחיפה שחרור תמורת מליון יורו לקבוצה בלגית, אך זו סירבה בטענה שהיא מתחרה על תואר האליפות. סקאוט של מארסיי נמצא אף הוא בקשר עם השחקן וסוכנו.
בחיפה עדיין מנסים לעכל את אובדן האליפות ואיש מאנשי הקבוצה לא שוחח עד כה עם השחקנים בנוגע לתכניות לעונה הבאה. "אנחנו עדיין צריכים זמן לעכל", אמר שחקן בקבוצה הבוקר. "יש אווירה קשה במועדון, אבל אני בטוח שנצא מזה ובעונה הבאה ניאבק שוב על האליפות". חיפה אמורה לחזור להתאמן ב-9 ביוני וב-24 לחודש לצאת למחנה אימונים באוסטריה, אך ייתכן שהחזרה לאימונים בארץ תידחה מעט בגלל ההשתתפות המאוחרת בליגה האירופית. חיפה תוגרל לסיבוב השלישי (לפני אחרון) לקראת שלב הבתים והמשחק הראשון שלה ייערך ב-29 ביולי (הגומלין כעבור שבוע).
קרדיט ל Walla







ציטוט ההודעה


