אחרי יניב קטן, שחקן נוסף של מכבי חיפה נפרד מהמדים הלאומיים בעקבות פציעתו והתעקשות של הנבחרת שיגיע למחנה האימונים. השוער: "אני מודה לכולם, זו הייתה חוויה אדירה, עכשיו אהפוך לאוהד"
כפי שפורסם לראשונה כאן באתר ערוץ הספורט, ניר דוידוביץ' הודיע היום (שני) על פרישה מנבחרת ישראל. השוער הפצוע לא מתכוון להגיע למחנה האימון של הנבחרת, וגם לא למסע המשחקים בדרום אמריקה. דוידוביץ' סובל מזה מספר שבועות מכאבים חזקים בברך, ואתמול קיבל זריקה באיזור ונצטווה על ידי רופא מכבי חיפה למנוחה מוחלטת של 10 ימים.
במכבי חיפה העבירו את חוות הדעת הרפואית לנבחרת, אשר התעקשות של גורמים מטעמה שהשוער יגיע בכל זאת לאימונים הביאה להודעה של השחקן, שהופיע 51 פעמים במדים הכחולים-לבנים. כזכור, המאמן הלאומי לואיס פרננדס כי מבחינתו מי שישחק עם קבוצתו במחזור הסיום, כשיר מספיק כדי להתייצב לאימוני הנבחרת, אך דוידוביץ' שיחק מול בני יהודה רק תודות לזריקות.
"במשך 12 שנים הייתי גאה לשחק בנבחרת ומעתה אהיה אוהד מושבע שלה", מסר דוידוביץ'. "החלטתי לאחר תקופה ארוכה מאוד לפרוש בעצה אחת עם קרוביי ובני משפחתי, גם בשל מצבי הרפואי. אני מודה לכולם, זאת הייתה חוויה אדירה ואני מאחל לנבחרת הצלחה רבה".
את הופעת הבכורה שלו בנבחרת ערך ניר דוידוביץ' ב-1998, ב-0:4 של ישראל על טורקיה. השוער הוותיק שימש כשוער הראשון עד שבקדנציה של דרור קשטן איבד את מקומו לדודו אוואט.
קרדיט ל Sport5

ציטוט ההודעה