איך אתם התחלתם עם כל העניין של ביטורנט?
אני אתחיל
אני רציתי להוריד כמה משחקים למחשב החדש שלי, וראיתי שזה מוריד ממש לאט בטראקרים ציבוריים אז התחלתי לחפש טראקרים פרטיים, ומשם זה רץ, עד שהגעתי לאיפה שאני היום![]()
איך אתם התחלתם עם כל העניין של ביטורנט?
אני אתחיל
אני רציתי להוריד כמה משחקים למחשב החדש שלי, וראיתי שזה מוריד ממש לאט בטראקרים ציבוריים אז התחלתי לחפש טראקרים פרטיים, ומשם זה רץ, עד שהגעתי לאיפה שאני היום![]()
נערך לאחרונה על ידי theidan; 17-05-2010 בשעה 22:57.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
כנל..
רק לגבי סרטים![]()
אח של חבר טוב שלי יש לו את הכול והוא המליץ לי להתחיל גם , התחלתי לדבר עם אנשים במירקים והטראקר הראשון היה ביטסופ , הוכחתי את עצמי והזמינו אותי ל TL ומשם הכול פשוט זרם והגעתי לאיפה שאני היום , כול טראקר שרציתי קיבלתי , ואז עשיתי "ניקוי" ונשארתי עם כמה טראקרים שאני הכי משתמש בהם![]()
:דירוג: Torrenter :דירוג:
סאמר...
תגיד לאח של חבר שלך שיביא לי משו :]
למה הוא? יש לי את כול מה שיש לו ואפילו עברתי אותו![]()
:דירוג: Torrenter :דירוג:
וואי אני זוכר בהתחלה הורדתי רק מאימיול, אח"כ עברתי להורדות ישירות.
על טורנט אף פעם אפילו לא חשבתי לעבור כי הייתי רגיל לזה שהמהירות הורדה בטורנט היא על הפנים, כי הייתי מוריד מטראקרים ציבוריים.
לאחר כמה זמן חבר שלי המליץ לי על כל עניין הטראקרים הפרטיים, והתחלתי לנסות ולנסות עד שהשגתי TL, שבזמנו היה מאוד נדיר.
מאז אני מכור XD
התחלתי ממש לא מזמן![]()
לא בעיה להשיג את הטראקרים הנפוצים... תוך שבוע אתה יכול להשיג הזמנה לTL, IPT, BG ולישראליים.