קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Lightwave 3D V8.5 | תוכנה ליצירת 3D
    על ידי Niv-S בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-12-2009, 06:52
  2. מדריך ליצירת סרטון משחקי רשת
    על ידי CrAzY_BoY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 06-02-2007, 18:00
  3. [מוכר] תוכנה מיוחד ליצירת רטיו מאוזן + חשבון TB ביחד 100
    על ידי Paradise בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 20:48
  4. מחפש תוכנה מתצקועית ליצירת טראקים!!..!
    על ידי Shawnz בפורום אלקטרונית
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 12:34
  5. למה לא עושים פורום מנגה?
    על ידי The Raven בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 21:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

ליצירת דף מנגה

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל ליצירת דף מנגה

מדריך ליצירת דף מנגה:

המדריך הזה הינו מדריך לציור ידני, למרות שחלק מהדוגמאות מוצגות דרך כלים שנעשו במחשב, אני עדיין צילמתי את הציוד שבו אני משתמשת כשאני רוצה ליצור דף מנגה בצורה ידנית, ולא בצורה דיגיטלית.

במדריך הזה אני אלמד אתכם...
    *כלים שבהם כדאי להשתמש.
    *איך ליצור בסיס לדף מנגה.
    *שיטות שונות לציור מנגות.
    *עיצובים כלליים והמלצות לפי ז'אנרים.

מהם הכלים בהם כדאי להשתמש?
    צילמתי לכם את הכלים בהם אני משתמשת כשאני רוצה ליצור דף מנגה שמדמה מקצועיות,
    אני בדרך כלל עצלנית מדי ומסתקפת בעפרון וסרגל אבל ביקשו ממני מדריך ליצירת דף מנגה אז אני נותנת את כול האפשרויות.
    הכלים שלי: http://www.ufu.co.il/files/ktftbpuovuxah6y7j9fm.jpg
    פירוט:
    טוש דק- stabilo בצבע אדום, מומלץ יותר להשתמש בעט אפור, לי אין אז אני משתמש בטוש אדום XD.
    עט שחור- גודל 0.5 pilot, אפשר להשתמש בכול עט שחור אחר, מומלץ בגודל 0.5 ומטה.
    עט עפרון- גודל 0.7, אפשר להשתמש בכול גודל שנוח לכם.
    צבעי מים- crayola, אני משתמשת רק באפור ולעתים נדירות בשחור ככה שאם אתם רוצים את יכולים להשתמש גם בטושים אם עפרונות רגילים אם זה נוח לכם יותר\ זה מש שיש לכם בבית.
    מכחול- גודל 6ת אפשר להשתמש באיזה גודל שבא לכם.
    סרגל ודף A4 חלק ולבן.

יצירת בסיס לדף מנגה:
    1. לוקחים את הדף, ועם עפרון וסרגל מסמנים 2 נקודות שאינן קרובות אחת לשניה (לפחות אצבע אחת מהשניה) אל מול כול צלע של הדף במרחק של 1.5 ס"מ אל מול השוליים של הדף,
    אם נוח לכם יותר אתם יכולים לצייר יותר מ2 נקודות, זה לא חד משמעי. עכשיו, אתם לוקחים את הסרגל ומעבירים עם העפרון קו בין כול 2(או יותר) נקודות שעשיתם אל מול כול צלע של הדף,
    זה אמור להיראות משהו כזה (אני סימנתי בקוים מודגשים אבל אצלכם זה לא אמור להיות בולט): http://www.ufu.co.il/files/g77m70d6vxk3kdpue52z.jpg
    מוחקים את הריבועים הקטנים שנוצרו ב4 הפינות של הדף.
    זה צריך להיראות עכשיו ככה:
    http://www.ufu.co.il/files/jhar3fkixytwj02v2dx4.jpg
    עכשיו עוברים עם סרגל ועט אפור דק ועושים קוקוים על העפרון, מוחקים את עפרון וזה צריך להיראות כמו משהו כזה:
    http://www.ufu.co.il/files/yktra10pkru7zskcb28f.jpg

כאן נגמר השלב שבו יוצרים בסיס לדף מנגה D: מכאן אתם יכולים להמשיך בעפרון או בעטים וצבעים!
    אני אתן לכם גרסה מוגדלת של איך אמור להיראות התוצר הסופי של הבסיס למנגה:
    http://www.ufu.co.il/files/iscfhjmw6uc6f0snnoym.jpg
    ואתם יכולים פשוט להדפיס את זה ועל זה ליצור את המנגה שלכם D: זה שימושי מאוד!

שיטות שונות לציור דף מנגה:
    1. אתם יכולים להיות כמוני ולהשתמש בעט עפרון וסרגל, ופשוט לצייר את דף המנגה שלכם בצורה עפרונית D: זאת השיטה הכי נוחה וקלה ואם נותנים מינימום השקעה (כמוני) היא גם הכי מהירה D:
    2. אתם יכולים לעשות מנגה שהיא בשחור לבן בלבד, ואז לצייר סקיצה, לעבור עליה בעט ו-וואלה! יש לכם דף מנגה בשחור לבן D:
    3. אתם יכולים לעשות שילוב את אפור עם העט, ואז אתם עושים את אותו תהליך של לעבור עם העט על הסקיצה בעפרון ואחרי שסיימתם עם זה לעשות הצללות באפור לפי מה שיש לכם, אני משתמשת בצבעי מים אבל אתם יכולים להשתמש בכול דבר אפור שמתאים לכם.

עיצובים כללים והמלצות לפי ז'אנרים:
    1.מה בא קודם, קוביות הציור או הציורים עצמם?
    2.איך לצייר ולסדר את הקוביות ציור?
    3.באיזה עיצוב אני אמור לעשות את הפריסה של הדף והאם כדאי לי ליצור את בועות הדיבור ביד או לסרוק למחשב ולהוסיף את זה בפוטושופ או בכול תוכנה אחרת שבה זה אפשרי?
    על כול זה אני אענה בפרק הזה (:

דבר ראשון, אני תמיד ממליצה קודם כול לחשוב טוב טוב על איך אתם רוצים שעמוד יראה ועל איזה סטינות אתם מכניסים לעמוד הספציפי.
    לכול פריסה של ציורים על דף המנגה יש משמעות והיא מיוחדת לז'אנר שבו המנגה עוסקת, לרוב בדרמות-טרגדיות יש ציורים גדולים שנפרסים על כול העמוד בעוד שבקומדיות-שונן-הפרתקאות הציורים לרוב הם יותר קטנים, הבועיות דיבור כמעט תמיד בצורה עגולה ורגילה אלא אם כן אחת הדמויות צועקת LOL.
    אם אתם רוצים ליצור גורם הפתעה או שקורה בעמוד הספציפי משהו מפתיע-דרמתי-לא צפוי-אקשן-> אתם יכולים לעשות עיצוב קצת יותר משוגע, כלומר, להוציא איברים מהקוביות שלהן (דוגמא).
    בעוד שבקטעים בהם יש קטע דמרטי (דרמטיות אחרת) ומרגש-> לעשות קוביות גדולות עם פירוט גדול בציורים והשקעה גדולה יותר (דוגמא).
    אם אתם רוצים לעשות קטע קומי, תעשו קוביות שגרתיות,ציורים פחות מושקעים כדי שהריכוז יהיה על הקטעים המצחיקים ולא על הציור המהמם כי זה איבד את כול הקטע המצחיק (דוגמא). אוי... יצאה לי K שנראת כמו H ם.ם
    כמו כן, אם אתם רוצים להדגיש הבעות, תנועות וכו' תעשו אותן בהשקעה ופירוט רבים יותר (דגומא).

כדי ליצור אפקט של תנועה בקטע דרמטי, צריך להוסיף קוקוים מסביב לדמות שגורמים לקורא להתרכז בתנועה עצמה, אם זה קטע קומי ולא דרמטי, אז לדוגמא: אם אתם רוצים לצייר מושהו שמנופף בידיו תציירו את יד שלו בכמה זויות שונות ותקשרו את כול הידיים בקוים ככה שזה יראה כאילו הדמות מזיזה את הידיים שלה למעלה ולמטה.
    אם אתם רוצים לעשות קטע שבו יש גם קול (פסיעות רגל, שליפת סכיון וכו') תיצרו בועיות קטנות ומתארות את הקול שאתם מדמיינים שיוצא מהתנועה שהדמות עשתה, נגיד היא הולכת אז תעשו בועיות קטנות שמכוונות מהכפות רגליים ותכתבו בהן "בום בום,, אם זה נעלי עקב הגיוני יותר לכתוב "טוק טוק", הבנתם את הקטע נכון?
    אם אתם רוצים שהדמות שלכם תעשה משהו שהוא לא כול כך ברור לקורא (זה קורא תמיד), פשוט תכתבו את מה שהוא עושה, דוגמא לכך אתם יכולים לקבל בקטע שנתתי על הקומדיה(חפשו כמה שורות למעלה) "looking"' "shock" "happy" וכו', אפשר גם לעשות את זה בצורות כמו ספארקלים (כוכבים כאלה) כמו בדוגמא על העיצוב הדרמטי, ואפשר לעשות לבבות כמו בדוגמא של קמודיה.
    ישנם 1001 סגנונות שונים להבעות-תנועות-עיצוב-יצירת מתח ודרמטיות-הצחקה וכו'. אתם תוכלו ליישם את כולם בתחרות במקרה ואתם מתכוונים להשתתף בה

כן, כדאי לצייר את הקוביות לפני שמתחילים לצייר את הציורים עצמם, פשוט תעשו את זה בקוים חלקים שיהיה קל למחוק אחר כך וזה לא ישאיר סימנים, אם יש לכם כתב ברור אז ממליצה לכם אישית לכתוב את בועיות הדיבור בצורה ידנית ולא להתעסק עם זה אחר כך במחשב, תם יכולים לעשות את בועיות הדיבור בכול צורה שבאה לכם, רק תזכרו שבדרך כלל בשונן וקומדיה יש את הבועות היותר עגולות ואורדינריות בעוד שבשוג'ו ודרמות מרגשות אחרות העיצוב של בועיות הדיבור הוא יותר מעניין כי הוא נכנס כאילו לתוך העיצוב של הדמויות ושל דף המנגה לכן כשאתם מציירם את ז'אנר השוג'ו וחבריו כדאי לגוון בסוגי בועיות הדיבור.

קרדיט לפורום אחר!

קרדיט לFRENZY

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Nasty True
    שם פרטי
    בר D:
    לייקים
    5
    נקודות
    96
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Believe in yourself

תודה.

תודה

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

בבקשה

קרדיט לFRENZY

משתמש מכור
    שם פרטי
    קוקו
    לייקים
    8
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    אהבה זה כמו מנת שווארמה, מתי שאתה נותן ביס בצד הכל מתפרק

תודה

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

בבקשה אחי

קרדיט לFRENZY

משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1

נחמד P :

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

תודה..........

קרדיט לFRENZY

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,000 | הודעות: 8,198,593 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect