טוב אז ככה,לפני 8 חודשים הייתי ילד שמן מאוד וכנראה שהייתה לי בעיה של לחץ דם בגלל עומס שומנים בדם.
ירדתי 20 קילו והלכתי לראות מה קורה,מסתבר שעדיין לחץ דם גבוה ואמרתי שזה לא הגיוני כי אני לא מרגיש כלום.
החלפתי רופא משפחה,הלכתי אל הרופאה החדשה והיא בדקה אותי,לחץ דם גבוה מאוד 180,אמרתי לה שזה ממש לא הגיוני,וביקשתי ממנה לקנות מכשיר ולהביא אליה את המכשיר עם זיכרון של בדיקות.
אז באמת קניתי את המכשיר,עם זיכרון של 30 בדיקות אחרונות.
כל הבדיקות יצאו באמת מאוד מאוזנות,120-138 על 70-85 ודופק 68 ומטה.כשהייתי ילד ממש שמן שלחו אותי לבדיקות,יצא מצב שהגעתי לאקו לב ומי שלא יודע מה זה זה בדיקה מקיפה ללב אולטרסאונד.
כמובן כל הרופאים שהייתי אצלהם אמרו אותו דבר,"אני לא בריא,אני סופר בריא" יחסית לילד במשקל שהייתי.
ופה הבעיה-החלום שלי זה להיות לוחם,ואני לא מתכוון להגזים אני רוצה חי"ר רגיל,לא סיירות ובטיח.בצו ראשון יעשו לי בעיות עם הלחץ דם,אני בטוח אלא אם אפשר לארגן איזה משהו שאני יביא להם איזה פתק מהרופאה.
אני באמת לא מרגיש בנוח ליד רופאים,וזה אמיתי לגמרי כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות מאוד.כרגע אני בטוח שאין לי בעיה אבל רופאים מלחיצים אותי ואוטומט הלחץ דם עולה.
סליחה על החפירה,אבל מה אפשר לעשות?
זה ממש חשוב לי,יש לי בערך עוד 5 חודשים צו ראשון,והגיע הזמן שאני יתחיל לעשות הכנות כדי להגיע לשם 100 אחוז.ולצאת עם 82/97.