שכטר, שעבר בקיץ האחרון מהקופסא בנתניה לבלומפילד ולהפועל ת”א, לא תיאר לעצמו שיסיים עונה חלומית כסגן מלך השערים של הליגה, מוביל בכיבוש השערים בהיסטוריה של הפועל ת"א תוך שהוא מדלג על השיא של שייע פייגנבוים עם 22 כיבושים ויכולת אישית שהביאה כל סקאוט באירופה לפקוח עין על ילד הזהב החדש של אלי גוטמן.
אני לא מאמין שאני רואה את זה" אמר שכטר בהלם לאחר שצפה בשערו של זהבי. “זה לא יאומן, אני לא מאמין מה שעברנו מאז הזכיה בגביע. האמת, לא האמנו שמכבי חיפה לא תנצח את בני יהודה, הגענו לטדי בידיעה שאנחנו הולכים לסיים את העונה בדרך יפה ומכובדת אבל לא האמנו שזה מה שיקרה", סיפר החלוץ שנשאר כמעט בלי קול בעקבות חגיגות האליפות שלא נגמרות.
שכטר כבר מפנטז על ליגת האלופות עם הפועל ומצהיר: “אני חולם לצאת לאירופה אבל לא אלך לליגה הבלגית או לליגה ההולנדית. אם תבוא הצעה ממועדון פאר באנגליה, ספרד או גרמניה, נראה. לא עוזבים חממה כמו הפועל ת"א בשביל סתם קבוצה". שכטר סיפר על השיחות שלו עם חבריו, שחקני מכבי חיפה אחרי שאיבדו את האליפות ואפילו יש לנו הקלטה נדירה של השיחה עם ליאור רפאלוב שהתקיימה בשידור חי, תוך כדי הראיון שלנו באולפן! בשיחה נחשף פרט מדהים ממפגש בין שני החברים לפני שלושה חודשים.
קרדיט לONE
http://one.co.il/Article/158539.html

ציטוט ההודעה