קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלות ותשובות למתחילים :)
    על ידי SpokT בפורום Travian
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2010, 20:29
  2. [Combat Arms] שאלות ותשובות (למתחילים)
    על ידי Funy בפורום מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-12-2009, 14:30
  3. [מדריך] שאלות ותשובות לעבודה שלישית.
    על ידי Silver בפורום מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 13:42
  4. [מדריך]שאלות ותשובות נפוצות למתחילם
    על ידי מיכאל בפורום Gunz Online
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 10:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[מדריך]שאלות ותשובות (למתחילים.)

משתמש משקיע האוואטר של קהלני
    שם פרטי
    טום
    לייקים
    49
    נקודות
    1,995
    משפט מחץ
    עולם ורוד רואים דרך עניים אדומות ;)

ברירת מחדל [מדריך]שאלות ותשובות (למתחילים.)

אז ככה הגעתם למישחק אין לכם מושג מה קיבלתם איך אתם משיגים כסף ואיך עולים רמות ומזה לשפר נשקים אז ככה פה אני ידביר הכל,אני יעשה שאלות ותשובות.

שאלות:

1)מזה כסף במישחק ומה אפשר ליקנות איתו?

2)איך משיגים עוד כסף במישחק?

3)איך עולים רמות?

4)איך אפשר לשפר נשקים?

5)איך אני רואה את הממוצא של ההריגות והמיתות שלי במישחק ואיך אני רואה עוד כמה אחוזים אני צריך כדי לעלות רמה?

תשובות:

1) לכסף במישחק קוראים gp שאיתו אשפר ליקנות נשקים,בגדים(כובעים,וסטים,חליפות).

2)על הפעם הראשונה שניכנסתה לשחקן החדש שלך אחרי שאתה בוחר שם לשחקן אתה מקבל סכום של גי פי,(שכחתי אותו)שאותו כדי לחסוך. כל רמה שאתה עולה במישחק אתה מקבל עוד גיפי למשל ברמה השניה אתה מקבל עוד 1000 גי פי ברמה השניה אתה מקבל עוד 1500 גי פי ברמה השלישית עוד 2000 גי פי וברמה הרביעית מקבלים 2500 וברמה החמישית עוד 3000 גי פי וכן הלאה. וגם מכל מישחק שאתה עושה אתה מקבל עוד גיפי אבל זה בסכומים נמוכים.

3)אתם ניכנסים למישחק באמצע או לא באמתע ועושים ready ומחכים שהמאסטר רום יתחיל את המישחק. אתם הורגים יותר אנשים וככה מקבלים יותר אקספי ואתם חיבים להישאר עד סוף המישחק כדי לקבל את האקספי.

4)אתה ניכנס ל-modification ואז ישלך תתמונה של הנשק שלך ורשום לך את השיפורים שאתה יכול ליקנות למטה בריבוע רחב כזה
    תמונה:

חוץ משוט גאן ופיסטול כל שאר החיזוקים שיש זה לנשק המרכזי שלכם (RIFLE) ואז אתם פשוט קונים את השיפורים שיש שמה הם גם על זמן אבל מה שטוב הוא שעם נגיד אתה עם אמ 16 וקניתה תשיפורים לאמ 16 ויפתאום קניתה מרסס אחר זה השיפורים עוברים על הרובה החדש אוטומטית.(על הרובה שבשימוש).

5)את הקיל דף שלך ושל שחקנים אחרים אתה יכול ליראות עם 2 קליקים על שחקן אחר ואת האחוזים שיש לך אתה יכול ליראות בכל סוף מישחק שרשום לך כמה אקספי קיבלתה וכמה אקספי,רשום כמה % ישלך מיתוך 100.

(אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לישאול כאן.)

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תודה, אחלה הסברים מובנים וגם פשוטים..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי תקשיב אחרי שהורדתי נרשמתי והכול נכנסי התחברתי ואחר הופיע לי חייל וליד אפשר לכתוב אתה יכול לעזור לי מה עושים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    138

תודה אללה הסברים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    138

אחללה*

משתמש מתחיל האוואטר של TheSysHacker
    שם פרטי
    Michael
    לייקים
    52
    נקודות
    93
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    Like Hackers Hackers Like Me ;D

לא להעתיק ! ואם זה אתה אז יש לך שגיאות כתיב חמורות בהחלט !
    ציטוט נכתב במקור על ידי קהלני צפיה בהודעה
    אז ככה הגעתם למישחק אין לכם מושג מה קיבלתם איך אתם משיגים כסף ואיך עולים רמות ומזה לשפר נשקים אז ככה פה אני ידביר הכל,אני יעשה שאלות ותשובות.

שאלות:

1)מזה כסף במישחק ומה אפשר ליקנות איתו?

2)איך משיגים עוד כסף במישחק?

3)איך עולים רמות?

4)איך אפשר לשפר נשקים?

5)איך אני רואה את הממוצא של ההריגות והמיתות שלי במישחק ואיך אני רואה עוד כמה אחוזים אני צריך כדי לעלות רמה?

תשובות:

1) לכסף במישחק קוראים gp שאיתו אשפר ליקנות נשקים,בגדים(כובעים,וסטים,חליפות).

2)על הפעם הראשונה שניכנסתה לשחקן החדש שלך אחרי שאתה בוחר שם לשחקן אתה מקבל סכום של גי פי,(שכחתי אותו)שאותו כדי לחסוך. כל רמה שאתה עולה במישחק אתה מקבל עוד גיפי למשל ברמה השניה אתה מקבל עוד 1000 גי פי ברמה השניה אתה מקבל עוד 1500 גי פי ברמה השלישית עוד 2000 גי פי וברמה הרביעית מקבלים 2500 וברמה החמישית עוד 3000 גי פי וכן הלאה. וגם מכל מישחק שאתה עושה אתה מקבל עוד גיפי אבל זה בסכומים נמוכים.

3)אתם ניכנסים למישחק באמצע או לא באמתע ועושים ready ומחכים שהמאסטר רום יתחיל את המישחק. אתם הורגים יותר אנשים וככה מקבלים יותר אקספי ואתם חיבים להישאר עד סוף המישחק כדי לקבל את האקספי.

4)אתה ניכנס ל-modification ואז ישלך תתמונה של הנשק שלך ורשום לך את השיפורים שאתה יכול ליקנות למטה בריבוע רחב כזה
    תמונה:

חוץ משוט גאן ופיסטול כל שאר החיזוקים שיש זה לנשק המרכזי שלכם (RIFLE) ואז אתם פשוט קונים את השיפורים שיש שמה הם גם על זמן אבל מה שטוב הוא שעם נגיד אתה עם אמ 16 וקניתה תשיפורים לאמ 16 ויפתאום קניתה מרסס אחר זה השיפורים עוברים על הרובה החדש אוטומטית.(על הרובה שבשימוש).

5)את הקיל דף שלך ושל שחקנים אחרים אתה יכול ליראות עם 2 קליקים על שחקן אחר ואת האחוזים שיש לך אתה יכול ליראות בכל סוף מישחק שרשום לך כמה אקספי קיבלתה וכמה אקספי,רשום כמה % ישלך מיתוך 100.

(אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לישאול כאן.)
    " The Begin of HTML and C+ "

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect