אז ככה הגעתם למישחק אין לכם מושג מה קיבלתם איך אתם משיגים כסף ואיך עולים רמות ומזה לשפר נשקים אז ככה פה אני ידביר הכל,אני יעשה שאלות ותשובות.
שאלות:
1)מזה כסף במישחק ומה אפשר ליקנות איתו?
2)איך משיגים עוד כסף במישחק?
3)איך עולים רמות?
4)איך אפשר לשפר נשקים?
5)איך אני רואה את הממוצא של ההריגות והמיתות שלי במישחק ואיך אני רואה עוד כמה אחוזים אני צריך כדי לעלות רמה?
תשובות:
1) לכסף במישחק קוראים gp שאיתו אשפר ליקנות נשקים,בגדים(כובעים,וסטים,חליפות).
2)על הפעם הראשונה שניכנסתה לשחקן החדש שלך אחרי שאתה בוחר שם לשחקן אתה מקבל סכום של גי פי,(שכחתי אותו)שאותו כדי לחסוך. כל רמה שאתה עולה במישחק אתה מקבל עוד גיפי למשל ברמה השניה אתה מקבל עוד 1000 גי פי ברמה השניה אתה מקבל עוד 1500 גי פי ברמה השלישית עוד 2000 גי פי וברמה הרביעית מקבלים 2500 וברמה החמישית עוד 3000 גי פי וכן הלאה. וגם מכל מישחק שאתה עושה אתה מקבל עוד גיפי אבל זה בסכומים נמוכים.
3)אתם ניכנסים למישחק באמצע או לא באמתע ועושים ready ומחכים שהמאסטר רום יתחיל את המישחק. אתם הורגים יותר אנשים וככה מקבלים יותר אקספי ואתם חיבים להישאר עד סוף המישחק כדי לקבל את האקספי.
4)אתה ניכנס ל-modification ואז ישלך תתמונה של הנשק שלך ורשום לך את השיפורים שאתה יכול ליקנות למטה בריבוע רחב כזה
תמונה:
חוץ משוט גאן ופיסטול כל שאר החיזוקים שיש זה לנשק המרכזי שלכם (RIFLE) ואז אתם פשוט קונים את השיפורים שיש שמה הם גם על זמן אבל מה שטוב הוא שעם נגיד אתה עם אמ 16 וקניתה תשיפורים לאמ 16 ויפתאום קניתה מרסס אחר זה השיפורים עוברים על הרובה החדש אוטומטית.(על הרובה שבשימוש).
5)את הקיל דף שלך ושל שחקנים אחרים אתה יכול ליראות עם 2 קליקים על שחקן אחר ואת האחוזים שיש לך אתה יכול ליראות בכל סוף מישחק שרשום לך כמה אקספי קיבלתה וכמה אקספי,רשום כמה % ישלך מיתוך 100.
(אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לישאול כאן.)

ציטוט ההודעה