חברו של ארמסטרונג לקבוצה בעבר, אשר הופשט מזכייתו בטור דה פראנס ב-2006: "נהגנו לדבר על זה באימון. לא יכול לשמור את הדברים בבטן". ארמסטרונג 18 בטור בקליפורניה, זבריצקי מוביל
האם פלויד לאנדיס, רוכב האופניים שזכה ב-2006 בטור דה פראנס והופשט מזכייתו אחרי שהתגלה כי השתמש בסמים אסורים, רומז כי לאנס ארמסטרונג האגדי השתמש גם הוא בסמים?
בנוסף להודאה המפתיעה כי נטל סמים אסורים, לאנדיס סיפר כי בשנת 2002, בה רכב ביחד עם לאנס ארמסטרונג בקבוצת US POSTAL, הוא ורוכבים אמריקאים נוספים השתמשו בממריצים. בהודאתו לאנדיס לא נקב במפורש בשמו של ארמסטרונג, אך רמז כי הוא מעורב כשאמר כי ברכיבות המשותפות שקיימו במהלך האימונים נהגו לדבר על הנושא באופן פתוח. על פי לאנדיס מי שלימד אותו כיצד להשתמש בחומרים היה יוהאן ברוניל, המנג'ר הקבוצה בזמנו והיום מנג'ר קבוצת 'רדיו שאק' בה רוכב ארמסטרונג.
"לא יכולתי לשמור יותר בבטן את הדברים", סיפר לאנדיס במכתבים ששלח לאיגוד האופניים האמריקאי ולכמה גופי תקשורת בארה"ב, "אני רוצה לנקות את המצפון שלי ולדעת שאף רוכב אחר בעולם לא יעשה את זה. עשיתי דברים שהיה לי אסור לעשות, רימיתי כדי לנצח ואני לא רוצה להיות יותר חלק מהבעיה. עונש ההשעייה שקיבלתי למשך שנתיים היה הדבר הקשה ביותר בחיי".

ציטוט ההודעה