Windows XP Pro (Dell OEM SP3 Original) DIRECT LINKS
=================================
זהו העתק מדויק של אתחול הדיסק שלי OEM של Dell, כי רק אני רק הורה כתחליף דיסק שרוט שלי התקנה מחדש, כפי שמוצג בתמונה. הוא העתק מושלם של Dell SP3 של Windows XP OEM מקצועית, 32Bit, ושום דבר נמחקה או להסירו. ב DELL מחשבים, זה לא צריך מפתח במהלך ההתקנה או אחרי וזה עצמית הפעלת>>> אמיתית DELL OEM להעתיק. התמונה נעשתה עם שלה המבוססים על Windows 2.4.4.
עליך לבצע התקנה נקייה עם הדיסק הזה. זוהי גירסת ה-OEM של Dell של SP3 Windows XP PRO, 32Bit. סידורי או הפעלה נדרשת על מחשבים של Dell. ייתכן שיש בעיות בהתקנת זה על זה ???????? PC כי יש SATA HDD ???????? s.
השתמש שלה המבוססים על Windows, CDBurnerXP, Nero, UltraISO, Daemon Tools, וכו ', כדי לשרוף את ISO ל-DVD. אני מעדיף שלה המבוססים על Windows על מנת להבטיח איכות גבוהה, קובץ יושר bootability עם "תפקידו" אמת במהלך
==================================
This is an exact copy of my bootable Dell OEM disk that just I just ordered as a replacement for my scratched reinstallation disk, as shown in the photo. It is a PERFECT copy of Dell Windows OEM XP PRO SP3, 32Bit, and nothing has been added or removed. ON DELL COMPUTERS, it does not need a key during installation or after and it is self activating >>> A TRUE DELL OEM COPY. The image was made with ImgBurn 2.4.4.