אני רוצה להוציא ויזה נטען מהדואר ,אחרי שהוצאתי מה אני צריך לעשות ? אמרו לי שאני צריך להפקיד בחשבון בנק וירטואלי ,איך אני עושה את זה??
ואחרכך איך אני משלם איתו??
אני רוצה להוציא ויזה נטען מהדואר ,אחרי שהוצאתי מה אני צריך לעשות ? אמרו לי שאני צריך להפקיד בחשבון בנק וירטואלי ,איך אני עושה את זה??
ואחרכך איך אני משלם איתו??
|
|
אתה לא צריך "להפקיד"
PayPal (פייפל בעברית חח)
זה "בנק" וירטואלי, דרכו אתה יכול לעשות קניות ברוב האתרים ברשת
בוא נגיד שזה הכרטיס אשראי שלך באינטרנט
למה זה טוב? שאתה לא מוסר את פרטי האשראי בעצם, התשלום עובר דרך פייפל שהוא בעצם סוג של מתווך בין המוכר לקונה
למה צריך ויזה? את הכסף הפייפל לוקח מהויזה שלך, וכדי שיהיה לך חשבון פייפל מאושר אתה צריך להכניס בו ויזה (חשבון פייפל מאושר אומר שתוכל לשלוח כסף וכו')
איך אתה משלם? חשבון הפייפל שלך הוא בעצם האימייל שאיתו נרשמת לפייפל (PayPal.com), וeBay לצורך העניין, נמצא בבעלות PayPal כך שכאשר אתה מבצע עסקה האתר מקשר אותך אוטומטית לחשבון הפייפל שלך וכך מתבצע התשלום (כמובן שעם אישור שלך והכל...)
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ואני יכל לעשות את זה עם כרטיס ויזה נטען מהדואר,ללא חשבון בנק?
נערך לאחרונה על ידי <IDO>; 22-05-2010 בשעה 10:58.
כן, כל עוד יש בו כסף כמובן
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אתה פשוט הולך לPAYPAL (האתר הכי בטוח שיש ברשת) ואתה נרשם לפי המספר כרטיס שלך הוא מבקש ממך כמב סנטים שביל לאמת שאתה הבעלים של הכרטיס!
ואחרי שנרשמתה אתה הולך לEBAY ונגיד אתה רוצה לקנות ארנק לדוגמא אתה פשוט עושה BUY IT NOW ואז זה מראה לך חלון לPAYPAL ואתה נכנס עם השם משתמש שלך וסיסמא ואתה משלם זהו אתה לא צריך יותר מזה!