אני גולש פתאום קופץ לי "הכוסיות הלהוטות ביותר"
לא חשבתם שגולשים פה גם אנשים דתיים?
אני גולש פתאום קופץ לי "הכוסיות הלהוטות ביותר"
לא חשבתם שגולשים פה גם אנשים דתיים?
|
|
תכלס זה קצת חופר כול הפרסומות האלה!
קרדיט לFRENZY
כמה פרסומות והעיקר אטרף לא לוח מודעות\פרסומות..
עם תפרסם פה פרסומת סתכל שיגידו לך את זה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מי זהההההההההההה ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????
הפרסומות עצמם זה קצת מעצבן אבל מתמודדים עם זה כול פעם שקופץ חלון פשוט לוחצים X ונגמר הסיפור.
ולגבי הכוסיות כמו שעוזי אמר הם יבררו את זה..
זאתי עם הציצים למטה, זה פשוט הורג אותי לעבור דף.
אני גם מסתיר את קטגוריית סקס..
פורום זימה זה XD
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
כה מה נסגר כל פעם שאני פותח חלון או משהו אחר כזה זה קופץ לי!
הכי מעצבנת זאת השרי רום הזאת!!!! יואו!! כל כך מעצבנת..
"שלום, אני שרי רום ואני משועממת בלי חיים! איזה כיף לי!"
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
יש לי פיתרון בשבילך ידידי תוריד adblock plus firefox.
לחופש יש תאריך:
23.10.15