האם תיירי הנרי בדרך חזרה ללונדון? ה"סאן" הבריטי מדווח הבוקר (שבת) על כך שווסטהאם, קבוצתו החדשה של אברהם גרנט, שעל סיכומו בה פורסם לראשונה ב-ONE, פנתה אל החלוץ הצרפתי והציעה לו חוזה עתק בכדי שיצטרף אליה לקראת העונה החדשה.
הנרי, אחת האגדות הגדולות של ארסנל, היריבה העירונית של ווסטהאם בלונדון, קיבל הצעה לשנתיים מהיו"ר החדש דייויד סוליבאן על סך 7.5 מיליון פאונד. על פי הדיווח, הנרי יזכה לשכר של מעל ל-75,000 פאונד בשבוע.
"אנחנו מנסים לחזק את החוד של ווסטהאם בשחקנים מהשורה הראשונה והייתי שמח מאוד אם הנרי יגיע", אמר סוליבאן. "המועדון שלנו אומנם בחובות, אך שחקן ברמתו יהפוך כל עסקה למשתלמת. הוא עדיין בטופ של החלוצים בעולם.
ההצעה שלי אליו תהפוך אותו לאחד השחקנים היקרים בתולדות המועדון, בטח מבחינת השכר. זאת הצעה רצינית מכיוון שהנרי יכול להשתחל היום לכל מועדון בפרמייר ליג".
קרדיט לONE
http://one.co.il/Article/158704.html
האם תיירי הנרי ישתף פעולה עם גרנט?
נחכה ונראה![]()






ציטוט ההודעה


