אהלן אנשים,
אני יודע את כל הכללים ומה צריך לעשות כדי לעורר משיכה רציתי לדעת אם יש סדר של הכלים ליצירת משיכה?
כמו שלבים שאתה משתמש בכלי אחד ועובר לכלי אחר.
תודה.
אהלן אנשים,
אני יודע את כל הכללים ומה צריך לעשות כדי לעורר משיכה רציתי לדעת אם יש סדר של הכלים ליצירת משיכה?
כמו שלבים שאתה משתמש בכלי אחד ועובר לכלי אחר.
תודה.
|
|
תנסה לא לחשוב על זה בצורה של קו ישר ויש שלבים שאתה צריך לעבור, זה יותר מעגל כזה.
אתה מפעיל כמה כלים בו זמנית, בהתאם לשיחה. קינו צריכים לשלב כל הזמן. להוביל את השיחה צריך כל הזמן.. שפת גוף מינית\לא מינית הכל ביחס לנושא של השיחה (אם השיחה מינית, תן שפת גוף לא מינית, וההפך)...
מה אומרת שפת גוף מינית ושפת גוף לא מינית?
הבסיס של הפיקאפ
בשביל יש את הלינקיה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=593570
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
משיכה זה לא עיגול ולא מעגל וגם לא פירמידה.תנסה לא לחשוב על זה בצורה של קו ישר ויש שלבים שאתה צריך לעבור, זה יותר מעגל כזה.
אתה מפעיל כמה כלים בו זמנית, בהתאם לשיחה. קינו צריכים לשלב כל הזמן. להוביל את השיחה צריך כל הזמן.. שפת גוף מינית\לא מינית הכל ביחס לנושא של השיחה (אם השיחה מינית, תן שפת גוף לא מינית, וההפך)...
משיכה זה ווליום. כמו שאתה מגביר את הווליום ברמקול במחשב שלך, ככה אתה יכול להגביר, להנמיך את המשיכה.
ככל שתכניס יותר כלי משיכה (בצורה נכונה ומדוייקת) ככה המשיכה תתגבר. ככל שתפשל המשיכה תקטן, ואף יכולה להפוך לאנטי-משיכה (דחייה).
עריכה:
בקשר לשפת גוף מינית. הכללים שנאמרו פה - שיחה מינית - שפת גוף לא מינית וההפך זה קשקוש.
נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 24-05-2010 בשעה 23:55.
בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
מסנג'ר darke1@windowslive.com
אתה ממש צודק dark eliminator אני ראיתי סירטון של סטס שאמר בדיוק מה שאמרת,אשמח מאוד אם נוכל לדבר גם בפרטי,תוכל להביא לי את המייל,מסן,איי סי שלך אני נורא אשמח.
תודה!
בכיף אחי.
שלח לי הודעה פרטית כשתרצה.
בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
מסנג'ר darke1@windowslive.com
יש סדר...
לפי מיסטרי זה A1 A2 A3
A זה קיצור של אטראקשן ,משיכה.
תחפש בגוגל אתה תמצא מלא מידע על זה.