קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרטים] VA - Vision of the Future לדבר כזה אפחד לא חיכה!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 21:57
  2. התעה לדבר חדש
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:51
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הפסיקה לדבר

ברירת מחדל הפסיקה לדבר

היתי אם ילדה אחת שמאוד מאוד אהבתי,פשוט ממש אף פעם לא אהבתי אף אחת ככה,עשיתי הכל בשבילה.
    היא אמרה שהיא אוהבת אותי.תמיד היתי שם בישבלה בכל.
    היו הרבה סיבוכים,אבל תמיד התגברנו עליהם,בגללה הפסקתי לעשן,רק כי היא ביקשה.
    עכשיו היא פשוט הפסיקה לדבר איתי ואני לא יודע למה.
    אנחנו כבר לא דיברנו כמעט חודש,וזה ממש הורס אותי,אין חשק לכלום אני פשוט לא מפסיק לחשוב עליה ולמה היא הפסיקה לדבר איתי.
    זה התחיל מזה ששאלתי אותה אם היא תתחבר לאיסי,היא אמרה שהאינטרנט שלה לא עובד,ושנדבר אחר כך.
    אז רציתי לדבר אם חברים במסן,ושם היא היתה מחוברת...
    היא לא שמה לב שהתחברתי,אז שלחתי לה הודעה בפלא,שאם לא רצית לדבר איתי עכשיו הית יכולה פשוט להגיד...
    אז היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר,ואמרתי לה שאני מחובר במסן.
    אז היא אמרה שהיא כן רוצה לדבר וכו',אבל זה היה ברור שהיא לא אז התנתקתי מהמסן והיתי ממש עצבני.
    היא שלחה לי הודעה בפלא,היא אמרה שעכשיו אני בטח שונא אותה ולא ארצה לדבר איתה יותר.
    אז אמרתי לה שלא ושאני אוהב אותה וכו'...
    אז אחר כך היא התעלמה ממני כל היום למחרת,נכנסתי למסן שוב היא מחובר,ניסיתי לדבר איתה היא לא ענתה.
    גם שהודעות בפלא היא לא ענתה,היא שפוט הפסיקה לדבר איתי בכלל ואני לא יודע למה...
    לפני היא סיפרה לי שבעצמעות היא היתה אם חבר קודם שלה כל הלילה ושהיא ממש נהנתה איתו,ואמרה שאין לזה כל משמעות בגלל שהיא אוהבת אותי.
    אני מרגיש שהיא שיקרה לי כל הזמן,היא התנהגה אלי ממש מגיש ואני כל כך אהבתי אותה,ועכשיו היא פשוט הפסיקה לדבר איתי ואפילו לא אמרה למה...
    אני ממש מדוכא בגלל זה אין לי מצב רוח לכלום,אני בקושי יוצא אם חברים,ואני לא יכול להתחיל קשר חדש אם מישהי אחרת בגלל שאני מפחד ששוב יקרה לי משו כזה,וגם בגלל שאני עדיין אוהב אותה.
    זה גם עוד יותר קשה כי אני רואה אותה מידי פעם בבניין שלי,מתי שאני יוצא לעשן,וגם בנוסף לכל שוב התחלתי לעשן.
    כל פעם שאני רואה אותה היא עוברת לידי כאילו שאני לא קיים,ולא אומרת מילה.
    זה ממש קשה...
    היום יצאתי לעשן בבוקש וראיתי אותה עוברת לידי,והיא פשוט התעלמה ממני.
    מרוב עצבים התחלתי להרביץ לקיר ועכשיו יש לי פנס על היד.
    גם כל מה שעברתי ממש שינה אותי,נהיתי אטום מבחינה רגשית,אני כבר ממש לא מרגיש כלום,שום רגש.
    אני כבר לא כועס,לא שמח,לא עצוב,כלום.
    אם פעם היתי קצת אדיש,אז עכשיו ממש.
    אני כבר לא יכול לבטוח באף אחת,אני בקושי מדבר אם ידידות,והם שאלו מה קרה איתי,ואני פשוט לא יכול לספר להם.
    אני יודע שבסופו של דבר זה יעבור,אבל זה יקח זמן,זאת הבעיה.

לא חייבים להגיב,זה אשכול פריקה.
    אבל תגובות יתקבלו בברכה =]

2. קישורים ממומנים

אני אפילו לא יודע מה להגיד.
    זה נשמע שהיא רצתה לסיים את הקשר ואפילו לא הודיעה לך על זה =\ ממש כואב לשמוע, אני גם סיימתי קשר אבל זה היה מהסכמה ולא כי היא הפסיקה לדבר איתי...
    אם היא מוכנה לעשות את זה בצורה כזו אז היא לא שווה את זה. המינימום שהיא יכלה לעשות זה לדבר איתך על זה ולהגיד שלא מתאים לה...
    אני מציע לך לתפוס את עצמך בידיים ולצאת החוצה ולבלות כי זה לא שווה את זה שתשב בבית לבד בבאסה, מגיע לך טוב יותר.

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

היא חיפשה תירוץ כדי להיפרד ממך.
    זה שאתה בבית ומראה לה שאתה שבור בגללה, זה נותן לה כוח וככה היא לא תחזור אלייך.
    ואם היא כן תחזור זה יהיה מתוך רחמיים שלה עלייך, וזה לא נראה לי שיקרה.
    תשמע לי טוב ותראה איך הכל יסתדר לך.
    קח את עצמך בידיים, צא החוצה, תבלה, תהנה, תכיר בחורות חדשות.
    אל תראה לה שזה מזיז לך בכלל.
    בנות אוהבות בנים עם כוח ולא כאלה שנכנסים לדיכאון כל יום ומשעממים.
    תראה לה שאתה לא צריך אותה ואתה מסתדר טוב מאוד גם בלעדיה.
    אל תנסה לדבר איתה ותתנהג רגיל.
    תן לה להתחרפן, היא תראה שאתה לא שם עליה וזה ישגע אותה.
    אל תפחד להכיר בנות חדשות.
    אתה לא הראשון בעולם שחברה שלו נפרדה ממנו.
    תיהיה גבר ותפסיק להתבכיין על המצב, קח את עצמך בידיים.
    אני בטוח שתצליח להכיר בחורה חדשה והכל יהיה בסדר.
    לסיכום, אל תראה לאף אחד שזה מפריע לך, תתנהג רגיל (אני יודע שזה קשה, אבל קח את זה בתור משחק).
    תצא עם חברים, תצחק, תכיר אנשים ובחורות חדשים.
    אמן אמן והכל יהיה בסדר.

בהצלחה
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoske צפיה בהודעה
    היא חיפשה תירוץ כדי להיפרד ממך.
    זה שאתה בבית ומראה לה שאתה שבור בגללה, זה נותן לה כוח וככה היא לא תחזור אלייך.
    ואם היא כן תחזור זה יהיה מתוך רחמיים שלה עלייך, וזה לא נראה לי שיקרה.
    תשמע לי טוב ותראה איך הכל יסתדר לך.
    קח את עצמך בידיים, צא החוצה, תבלה, תהנה, תכיר בחורות חדשות.
    אל תראה לה שזה מזיז לך בכלל.
    בנות אוהבות בנים עם כוח ולא כאלה שנכנסים לדיכאון כל יום ומשעממים.
    תראה לה שאתה לא צריך אותה ואתה מסתדר טוב מאוד גם בלעדיה.
    אל תנסה לדבר איתה ותתנהג רגיל.
    תן לה להתחרפן, היא תראה שאתה לא שם עליה וזה ישגע אותה.
    אל תפחד להכיר בנות חדשות.
    אתה לא הראשון בעולם שחברה שלו נפרדה ממנו.
    תיהיה גבר ותפסיק להתבכיין על המצב, קח את עצמך בידיים.
    אני בטוח שתצליח להכיר בחורה חדשה והכל יהיה בסדר.
    לסיכום, אל תראה לאף אחד שזה מפריע לך, תתנהג רגיל (אני יודע שזה קשה, אבל קח את זה בתור משחק).
    תצא עם חברים, תצחק, תכיר אנשים ובחורות חדשים.
    אמן אמן והכל יהיה בסדר.

בהצלחה
    תודה על התגובות.
    זה עוזר =]
    אני יודע שאני לא צריך להתעמק בזה,היו לי גם חברות לפניה וגם קרה שנפרדנו.
    אבל אותה אני ממש אהבתי.
    זה ממש מצחיק מה היה לי איתה.
    אני היתי איתה ביסודי וגם אז אהבתי אותה אבל לא היה לי אומץ לנסות.
    ופתאום עברתי דירה ואת מי פגשתי אותה.
    שוב כל הרגשות ההן עלו והתאהבתי בה שוב.
    אבל עכשיו כן היה לי את האומץ,בגלל שכל השלוש שנים שלא ראיתי אותה התחרטי שלא היה לי את האומץ ותהיתי מה יכל לקרות.

אני כן יוצא אם חברים אבל לא כמו פעם ושמים לב שאני מתנהג קצת אחרת,לומרות שמתי שאני מדבר אם מישו אני מנסה לא להראות את זה אבל כן רואים שאני בקצת דיכאון.
    כל פעם שאני יושב ומעשן בחצר של הבית השכנים עוברים ושואלים למה אני בדיכאון חחח

ד"א אני ממש רוצה להפסיק לעשן אבל אני לא מצליח,איך אני יכול להפסיק לעשן?
    מתי שהיא ביקשה זה היה ממש קל לומרות שלקח לי חודשיים אבל לא עישנתי גם כמעט חודש בכלל ולא רציתי,ואיך שהיא הפסיקה לדבר איתי,לקחתי מאאת הסיגריות וגמרתי חצי קופסא בכמה שעתיים...
    נערך לאחרונה על ידי proviewww5; 23-05-2010 בשעה 13:21.

ציטוט נכתב במקור על ידי proviewww5 צפיה בהודעה
    תודה על התגובות.
    זה עוזר =]
    אני יודע שאני לא צריך להתעמק בזה,היו לי גם חברות לפניה וגם קרה שנפרדנו.
    אבל אותה אני ממש אהבתי.
    זה ממש מצחיק מה היה לי איתה.
    אני היתי איתה ביסודי וגם אז אהבתי אותה אבל לא היה לי אומץ לנסות.
    ופתאום עברתי דירה ואת מי פגשתי אותה.
    שוב כל הרגשות ההן עלו והתאהבתי בה שוב.
    אבל עכשיו כן היה לי את האומץ,בגלל שכל השלוש שנים שלא ראיתי אותה התחרטי שלא היה לי את האומץ ותהיתי מה יכל לקרות.

אני כן יוצא אם חברים אבל לא כמו פעם ושמים לב שאני מתנהג קצת אחרת,לומרות שמתי שאני מדבר אם מישו אני מנסה לא להראות את זה אבל כן רואים שאני בקצת דיכאון.
    כל פעם שאני יושב ומעשן בחצר של הבית השכנים עוברים ושואלים למה אני בדיכאון חחח

ד"א אני ממש רוצה להפסיק לעשן אבל אני לא מצליח,איך אני יכול להפסיק לעשן?
    מתי שהיא ביקשה זה היה ממש קל לומרות שלקח לי חודשיים אבל לא עישנתי גם כמעט חודש בכלל ולא רציתי,ואיך שהיא הפסיקה לדבר איתי,לקחתי מאאת הסיגריות וגמרתי חצי קופסא בכמה שעתיים...
    מסטיק ניקוטין\תגביר פעילות גופנית\תתאהב במישהי אחרת זה יקל על התמודדות מול הדחף של לעשן (אם זה עזר פעם אחת זה יעזור בפעם השנייה).

אחד מהדברים הללו, את הניקוטין תשאיר כמוצא אחרון.

תחשוב על הכסף שאתה מוציא על סיגריות - קופסה ביום עולה נניח 25 ש"ח, בשבוע זה יוצא 175, בחודש זה יוצא 700 שקלים!
    ומעבר לזה, כנס לכאן : קישור

ותקרא קצת על חלק מהבעיות שנגרמות מעישון. בנוסף, צירפתי 2 תמונות מיני רבות של ריאות של אנשים שמעשנים:

הימנית היא של אדם מעשן, השמאלית של אדם בריא.

כאן שתיהן של אנשים מעשנים:

סבירות גבוהה מאוד שתהיה חולה בסרטן, יתחילו לך בעיות ראיה, בעיות נשימה, בעיות שונות עם התפקוד של האיברים החיוניים בגוף. אני בא ממשפחה שהסבא והסבתא משני הצדדים היו מעשנים, 2 הסבים שלי נפטרו בגיל מוקדם כתוצאה מסרטן. הסבתות למזלי הפסיקו לעשן וחיות עד היום. אמא שלי ואבא שלי גם כן היו מעשנים כבדים, היום אמא לא נוגעת בסיגריות והיה לה קשה, רק בגלל שהיא מודעת לנזק הבריאותי שזה עושה. אבא לצערי הפסיק וחזר כי עם הסיגריות הוא לא יכל לזוז (עוד בתקופת הצבא), עכשיו בתקופה האחרונה הוא חזר כי קשה לו בלי זה.

אבל אני יודע שאני בחיים לא אגע בסיגריה, אני מודע לסכנות של זה, וגם אני לא מרגיש את הצורך לשלם על משהו שמזיק לגוף שלי. אין לזה שום תועלת! חוץ מלשרוף לך את הכסף ואת הבריאות! אני באמת מקווה שלא תמשיך עם העישון, ולפני שאתה מחליט כן או לא, תחקור קצת בנושא ותהיה מודע למה שאתה מכניס לגוף.

דרך מעשית להיגמל מעישון היא "פשוט" להחליט שלא מתאים לך ושצריך לסגור את הבאסטה. אם אתה לא באמת תרצה אז אין טעם לנסות להפסיק. בתור אחד שהוא נגד עישון אין לי דרכים מעשיות להיגמל, אני יודע שאמא שלי הפסיקה כשהיא הייתה בהריון ואח"כ גם כשאחיות שלי נולדו כי זה פוגע גם במי שמסביבך (עישון פסיבי)...
    תנסה לעשות ספורט, זה גם יוריד לך את החשק וגם יראה לך שאם אתה מעשן אתה לא יכול לזוז חברים שלי בצבא שעישנו שנראים כאילו הם מחר באולימפידה לא יכלו לרוץ 2000 מטר בגלל החרא הזה!
    בקיצור אני יודע שחפרתי אבל אני ממש לא רוצה שיכנס עוד בנאדם למעגל הסיגריות.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מה יש לכם הוא רוצה לעשן שיעשן בסוף הוא יגיע למצב שהוא יפסיק כי לא תהיה לו ברירה.
    אני מעשן אז אני יודע מה אני אומר ובוא נגיד בעדינות שיש לי יותר מעשר שנות עישון.
    ולעניינינו אני הייתי שם ומה שאני יכול להגיד לך זה שאין מה לעשות פעם הבאה פשוט אל תחנוק את הבת זוג שלך.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

למה שכן יעשן?
    למה שיגיע למצב שהוא צריך להפסיק אחרי שהוא כבר חולה אם אפשר להימנע מזה?

"ד"א אני ממש רוצה להפסיק לעשן אבל אני לא מצליח,איך אני יכול להפסיק לעשן?
    מתי שהיא ביקשה זה היה ממש קל לומרות שלקח לי חודשיים אבל לא עישנתי גם כמעט חודש בכלל ולא רציתי,ואיך שהיא הפסיקה לדבר איתי,לקחתי מאאת הסיגריות וגמרתי חצי קופסא בכמה שעתיים..."

זה שאתה דופק לעצמך את הבריאות והכיס זה לגיטימי, אבל אם בנאדם אחר לא רוצה אז זכותו לקבל עזרה...
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 24-05-2010 בשעה 19:07.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect