היתי אם ילדה אחת שמאוד מאוד אהבתי,פשוט ממש אף פעם לא אהבתי אף אחת ככה,עשיתי הכל בשבילה.
היא אמרה שהיא אוהבת אותי.תמיד היתי שם בישבלה בכל.
היו הרבה סיבוכים,אבל תמיד התגברנו עליהם,בגללה הפסקתי לעשן,רק כי היא ביקשה.
עכשיו היא פשוט הפסיקה לדבר איתי ואני לא יודע למה.
אנחנו כבר לא דיברנו כמעט חודש,וזה ממש הורס אותי,אין חשק לכלום אני פשוט לא מפסיק לחשוב עליה ולמה היא הפסיקה לדבר איתי.
זה התחיל מזה ששאלתי אותה אם היא תתחבר לאיסי,היא אמרה שהאינטרנט שלה לא עובד,ושנדבר אחר כך.
אז רציתי לדבר אם חברים במסן,ושם היא היתה מחוברת...
היא לא שמה לב שהתחברתי,אז שלחתי לה הודעה בפלא,שאם לא רצית לדבר איתי עכשיו הית יכולה פשוט להגיד...
אז היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר,ואמרתי לה שאני מחובר במסן.
אז היא אמרה שהיא כן רוצה לדבר וכו',אבל זה היה ברור שהיא לא אז התנתקתי מהמסן והיתי ממש עצבני.
היא שלחה לי הודעה בפלא,היא אמרה שעכשיו אני בטח שונא אותה ולא ארצה לדבר איתה יותר.
אז אמרתי לה שלא ושאני אוהב אותה וכו'...
אז אחר כך היא התעלמה ממני כל היום למחרת,נכנסתי למסן שוב היא מחובר,ניסיתי לדבר איתה היא לא ענתה.
גם שהודעות בפלא היא לא ענתה,היא שפוט הפסיקה לדבר איתי בכלל ואני לא יודע למה...
לפני היא סיפרה לי שבעצמעות היא היתה אם חבר קודם שלה כל הלילה ושהיא ממש נהנתה איתו,ואמרה שאין לזה כל משמעות בגלל שהיא אוהבת אותי.
אני מרגיש שהיא שיקרה לי כל הזמן,היא התנהגה אלי ממש מגיש ואני כל כך אהבתי אותה,ועכשיו היא פשוט הפסיקה לדבר איתי ואפילו לא אמרה למה...
אני ממש מדוכא בגלל זה אין לי מצב רוח לכלום,אני בקושי יוצא אם חברים,ואני לא יכול להתחיל קשר חדש אם מישהי אחרת בגלל שאני מפחד ששוב יקרה לי משו כזה,וגם בגלל שאני עדיין אוהב אותה.
זה גם עוד יותר קשה כי אני רואה אותה מידי פעם בבניין שלי,מתי שאני יוצא לעשן,וגם בנוסף לכל שוב התחלתי לעשן.
כל פעם שאני רואה אותה היא עוברת לידי כאילו שאני לא קיים,ולא אומרת מילה.
זה ממש קשה...
היום יצאתי לעשן בבוקש וראיתי אותה עוברת לידי,והיא פשוט התעלמה ממני.
מרוב עצבים התחלתי להרביץ לקיר ועכשיו יש לי פנס על היד.
גם כל מה שעברתי ממש שינה אותי,נהיתי אטום מבחינה רגשית,אני כבר ממש לא מרגיש כלום,שום רגש.
אני כבר לא כועס,לא שמח,לא עצוב,כלום.
אם פעם היתי קצת אדיש,אז עכשיו ממש.
אני כבר לא יכול לבטוח באף אחת,אני בקושי מדבר אם ידידות,והם שאלו מה קרה איתי,ואני פשוט לא יכול לספר להם.
אני יודע שבסופו של דבר זה יעבור,אבל זה יקח זמן,זאת הבעיה.
לא חייבים להגיב,זה אשכול פריקה.
אבל תגובות יתקבלו בברכה =]

ציטוט ההודעה

).