TeroSoft - PC Booster Pack v1.0 - גרסה ראשונה של אוסף של תוכניות עבור מערכת אופטימיזציה והאצה של המחשב האישי שלך מפני TeroSoft פרויקט. באסיפה זו כוללת את הגרסה הרוסית העדכנית של הרשימה שאפשר לראות למטה.
רשימת התוכניות כללו באסיפה:
Owie: 2010 v4.2.1.1
Uniblue אחרונות: 2010 4.6.3.2
Uniblue DriverScanner 2010 v2.2.0.5
זיכרון שפר יחידת v6.1.2.236
תיאור של תוכניות הכלולות הרכבה:
Owie: 2010 - תוכנית להאיץ את המחשב. לדברי מפתחי מגדיל את המהירות של אפילו מחשבים חזקים ביותר. Owie: קובע באופן אוטומטי את ההתקנה הטובה ביותר עבור המחשב ומנהלת משאבי המערכת, מספקת ביצועים טובים יותר. עם Vampire: ערפד, אתה יכול ליצור מערכת ניקוי לפקח על השימוש במשאבים להאיץ את הביצועים. Owie: מעניקה את היכולת לנטר ולנהל את כל המשאבים של המחשב בלחיצה אחת פשוטה. הגדרות מערכת, שימוש באינטרנט, העומס דיסק, זיכרון RAM ו-CPU, כל סריקה אוטומטית, ניקוי אופטימיזציה עבור יעילות מקסימלית.
Uniblue אחרונות: 2010 - ג בעזרת הטכנולוגיה של איתור אוטומטי שגיאה הרישום מזהה מפוצל, פגום, או מפתחות הרישום שגוי ומתקן שגיאות מצא, ובכך מאפשר פרודוקטיביות משופרת ויציבות המערכת הכוללת.
Uniblue DriverScanner 2010 - תוכנית שנועדה לעדכן את מנהלי ההתקן עבור התקנים שונים. התוכנית קובע באופן אוטומטי את מנהלי ההתקנים מיושן למצוא באתר האינטרנט החדשים, ואז מזמין אותם כדי להוריד ולהתקין. עצמי יסרוק את המערכת שלך, התוכנית מוצאת את הנהגים חסר או מיושן מאפשר לך להוריד את הגרסאות המעודכנות שלהם. מנהלי הורדה זמינים בנפרד יכול להיות בבת אחת. התוכנית גם מאפשרת למשתמש ליצור גיבוי של מנהלי המערכת, וכן במקרה של כשל במערכת או תפקוד לקוי של ציוד כלשהו עם עדכון מנהל, לשחזר את המערכת למצב עבודה.
זיכרון שפר יחידת 2010 - יכול להגדיל את המהירות של המחשב על ידי שחרור (Defrag) של זיכרון RAM. באפשרותך להגדיר את הסכום המינימלי של RAM חינם, מעל המפעילה את המודול ולנסות למחוק מהזיכרון תהליכים מיותרים. בנוסף, ניתן להציג את התהליכים הפועלים, הפיקוח על העומס על המעבד הרבה אפשרויות שימושיות אחרות.
נ.ב.: כל תוכניות אלה אני (terobait48) לשימוש עצמי, כי תוקנו הם עוזרים לשמור על המערכת שלי במצב מצוין. אני אוהבת במיוחד את זיכרון שפר הורים - זה משחרר את תהליך האיחוי זיכרון MB 100-200!
כותרת: TeroSoft - PC Booster Pack v1.0
השנה: 2010
המחבר בונה: TeroSoft Project (terobait48)
גירסה: 1.0
מערכת הפעלה: Windows הכל
שפה:רוסית
Download
http://hotfile.com/dl/44264741/10f459f/TeroSoft.PC.Booster.Pack.v1.0.rar.html
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה