שלום איפה אפשר ליקנות כלב מסוג רועה גרמני (עם תעודה)באזור הצפון (עכו, נהריה, חיפה)עם אין שם אז מקום אחר בצפון
נ.ב. מנהלים אני לא יודעת אים אפשר ליפתוח שני נושאים באותו יום אז בבקשה בבקשה אל תיתנו לי אזהרה
שלום איפה אפשר ליקנות כלב מסוג רועה גרמני (עם תעודה)באזור הצפון (עכו, נהריה, חיפה)עם אין שם אז מקום אחר בצפון
נ.ב. מנהלים אני לא יודעת אים אפשר ליפתוח שני נושאים באותו יום אז בבקשה בבקשה אל תיתנו לי אזהרה
|
|
אגודת צער בעלי חיים, חיפה
טלפון: 04-8729696
תתקשרי תבדקי!
בהצלחה.
אני רוצה לקנות כלב אים תעודה
yad2 או חנויות חיות.
כן אבל איפה יש חנות חיות עם כלב רועה גרמני באזור שלי?
כנסי בגוגל לבית גידול של רועה גרמני באזור הצפון.. את תמצאי מלא אפשרויות..
דרך אגב ביד 2 את יכולה לעשות חיפוש רועה גרמני באיזור הצפון וזה ימצא לך מלא אנשים שרוצים למכור גורים של רועה גרמני .. במחיר זול עם תעודות..
אל תיקני מצער בעלי חיים, חנות כלבים או מבית גידול של הסוג.
Yad2, הכי טוב לדעתי את תוכלי לקנות במחיר ממש ממש נמוך ותוכלי לראות את הכלב לפני כן בתמונות.
ואת לא מתחייבת לאף אחד בצער בעלי חיים מבררים על שלומו של הכלב מידי פעם וזה יחסית מציק.
פעם באנו לצער בעלי חיים בשביל כלב פיקינז, לא היה להם והם פשוט לא נתנו לנו לעזוב החוצפנים האלה.
שיגעו לנו את המוח על כמה שזה חשוב לאמץ, לקחו מאיתנו פלאפונים פשוט אל תתחייבי להם!!
תקני לך כלב שיהיה שלך וכמובן תטפלי בו כמו שצריך, במידה ואת צריכה עזרה במציאת כלב רועה גרמני (אני מגדל אחד כזה) תגידי לי את התקציב שלך ומה את בדיוק מחפשת.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
הרבה אני ענו לך , נועל למניעת ספאם.