במכבי חיפה מחכים לשובו של המאמן, אלישע לוי, מחופשה פרטית בארה"ב. לאחריה ייפגש לוי עם הסקאוט של המועדון, אלון חרזי, כדי לשמוע מי מבין הזרים שבהם צפה יכול וראוי להגיע לקבוצה, בהתאם לתנאים הכספיים שהמועדון יהיה מסוגל להציע.
חרזי עובד רבות בימים האחרונים על מנת לגבש את הרשימה הטובה ביותר מבין הזרים שהצליח לאתר ואשר מתאימים לסגנית האלופה. כבר בשבוע שעבר פורסם כי המטרה של המועדון היא להביא שלושה זרים איכותיים ועוד שני ישראלים. הזרים שאמורים להגיע הם בתפקיד המגן השמאלי, הקשר הקדמי והחלוץ.
ההנחה היא שפיטר מסיללה ישוחרר לטובת הצעה מאירופה. בהיעדר אלטרנטיבות מקומיות בתפקיד, לחרזי יש מספר מועמדים זרים. בחיפה יש החלטה עקרונית לא להביא בלם זר נוסף, מה שהופך את מועמדותו של ביבאן פרנסמן ממכבי נתניה ללא רלוונטית.
נכון לעכשיו, דקל קינן ממשיך לבחון אלטרנטיבות בחו"ל באמצעות סוכניו, רונן וגלעד קצב, כולל זו של אומוניה ניקוסיה, שכפי שפורסם לראשונה ב-ONE מציעה לבלם חוזה של כחצי מיליון יורו. קינן לא פוסל לשחק באלופת קפריסין, במיוחד כאשר מדובר בחוזה כפול מההצעה שיקבל בחיפה.
קרדיט לONE
http://one.co.il/Article/159040.html






ציטוט ההודעה

