ילדי רוק בארץ מאופיינים כפריקים או אימויים.
תבינו שבארץ לעצרנו מאסת הילדים ששומעים הרוק מנוצחת לצערנו ע''י האלה ששומעים מזרחית.
ולמה אני אומר את זה,מכיוון שתגידו תודה שיש עדיין ילדים בארץ הזו ששומעים את המוזקיה הזו!
יש לי רק 3 ילדים שחברים קרובים שהם שומעים כמוני מטאל השאר רוק רגוע ואולי נגיעות בכבד.
אני אומר שתגידו תגידו תודה לע כול סיקור של להקה בין שהיא לינקין פארק שאני בטוח שהרבה התחילו איתה כמוני והתפתחו גם כן כמוני למטאל יותר.
תפסיקו להגיד מי שומע אותם בכלל וכאלה כי אפילו אם הוא ישמע להקת מטאל מפגרת העיקר הוא ושמע מטאל והוא בין הקבוצה הזו שאתה שייך בא ואתה צריך לכבד אותו.
אנחנו צריכים להפסיק לעליב אחד את השני בקשר לסוג שאנחנו שומעים אלה אם יש לו טעם שונה להביא לו משהו שיתאים לו ולאט לאט לאט להביא אותו לרמה שלך.
במקום לגרום לילדים לעבור למזרחית ותאמינו לי זה קרה היה לי חבר שמע מטאל כול הזמן עכשיו שומע לי דיכאון!
אסור לעבד ילדים לצד השני חחח צריכים לשמור את הילדים אצלנו ולפתח לעוד אנשים את המוזיקה האלוהית הזו
ותבינו אם היה כמויות של מטאליסטים ורוקיסטים במדינה הסיכוים שיביאו להקות לארץ יגדל כי יראו שיש הרבה ששומעים אותם והם שמחים מזה והספונסרים מבינים איזה קופה יעשו.
יאללה מה אתם חושבים על זה תקבלו עמדה ותפסיקו אם זה ורק תעשו דברים לשיפור והפצת הרוק?

ציטוט ההודעה