קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-03-2006, 19:06
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 18:43
  3. [דיון רשמי] F.E.A.R - כל התגובות והמידע כאן
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 88
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 04:13
  4. [דיון רשמי] Black & White 2 - כל הגירסאות, כל התגובות - כאן!
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 17:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

חלאס אם התגובות המעליבות על הלהקות.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    2
    נקודות
    105

ברירת מחדל חלאס אם התגובות המעליבות על הלהקות.

ילדי רוק בארץ מאופיינים כפריקים או אימויים.
    תבינו שבארץ לעצרנו מאסת הילדים ששומעים הרוק מנוצחת לצערנו ע''י האלה ששומעים מזרחית.
    ולמה אני אומר את זה,מכיוון שתגידו תודה שיש עדיין ילדים בארץ הזו ששומעים את המוזקיה הזו!
    יש לי רק 3 ילדים שחברים קרובים שהם שומעים כמוני מטאל השאר רוק רגוע ואולי נגיעות בכבד.
    אני אומר שתגידו תגידו תודה לע כול סיקור של להקה בין שהיא לינקין פארק שאני בטוח שהרבה התחילו איתה כמוני והתפתחו גם כן כמוני למטאל יותר.
    תפסיקו להגיד מי שומע אותם בכלל וכאלה כי אפילו אם הוא ישמע להקת מטאל מפגרת העיקר הוא ושמע מטאל והוא בין הקבוצה הזו שאתה שייך בא ואתה צריך לכבד אותו.
    אנחנו צריכים להפסיק לעליב אחד את השני בקשר לסוג שאנחנו שומעים אלה אם יש לו טעם שונה להביא לו משהו שיתאים לו ולאט לאט לאט להביא אותו לרמה שלך.
    במקום לגרום לילדים לעבור למזרחית ותאמינו לי זה קרה היה לי חבר שמע מטאל כול הזמן עכשיו שומע לי דיכאון!
    אסור לעבד ילדים לצד השני חחח צריכים לשמור את הילדים אצלנו ולפתח לעוד אנשים את המוזיקה האלוהית הזו
    ותבינו אם היה כמויות של מטאליסטים ורוקיסטים במדינה הסיכוים שיביאו להקות לארץ יגדל כי יראו שיש הרבה ששומעים אותם והם שמחים מזה והספונסרים מבינים איזה קופה יעשו .

יאללה מה אתם חושבים על זה תקבלו עמדה ותפסיקו אם זה ורק תעשו דברים לשיפור והפצת הרוק?

12 מגה זה אחלה של דבר!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

קודם כל זה עצוב לדעתי שאתה בכלל משתמש בכינוי ילדי רוק!
    אנחנו לא איזה קבוצת תמיכה פה אני לא אגלה סימפטיה למשהו רק כי אני והוא שומעים מטאל,
    ולכן אני אוכל להביע את דעתי על כל להקה אם אני לא אוהב אותה ללא קשר לסגנון שלה לצבע העיינים ולשום תכונה אחרת.
    "תפסיקו להגיד מי שומע אותם בכלל וכאלה כי אפילו אם הוא ישמע להקת מטאל מפגרת העיקר הוא ושמע מטאל והוא בין הקבוצה הזו שאתה שייך בא ואתה צריך לכבד אותו."
    שוב אני חוזר אנחנו לא קבוצת תמיכה פה, קודם כל נתחיל בזה שצריך לכבד כל אחד, אני מתייחס בזלזול לילדים שאומרים שגרין די היא הלהקה השלישית הכי טובה ברוק אחרי לד זפלין ופינק פלויד בגלל שהם שמעו 3 שירים רשל גירן די ואהבו אותם ו2 שירים מלד זפלין ופינק פלויד והם נשמעו להם קלאסיים(זה רק דוגמא).
    "אנחנו צריכים להפסיק לעליב אחד את השני בקשר לסוג שאנחנו שומעים אלה אם יש לו טעם שונה להביא לו משהו שיתאים לו ולאט לאט לאט להביא אותו לרמה שלך."
    המשפט הזה אפילו יותר הצחיק אותי קודם כל צריך לכבד כל אחד ששומע כל סגנון מוזיקה בין אם זה מזרחית,פסיכודאלי,פולקלור בריטי או דת' מטאל, את סגנון המוזיקה מותר לא לכבד ולא לאהוב אבל ילד ששומע את אותו הסגנון אתה חייב לכבד אלה אם כן הוא מתנהג בטיפשות הגובלת בטימטום כמו שאומרים "סייג לחוכמה שתיקה".
    ואתה מדבר על רמה, תשמע אין דבר כזה רמות זה פשוט המצאה מטומטמת אני אפילו לא מצליח להבין איך אפשר להשוות מוזיקה לרמות זה לא בגרות בכימיה אי אפשר להגיד שלינקין פארק זה 3 יחידות ולד זפלין זה 5 פשוט אין רמות.
    "במקום לגרום לילדים לעבור למזרחית ותאמינו לי זה קרה היה לי חבר שמע מטאל כול הזמן עכשיו שומע לי דיכאון!
    אסור לעבד ילדים לצד השני חחח צריכים לשמור את הילדים אצלנו ולפתח לעוד אנשים את המוזיקה האלוהית הזו"

כל אחד יכול לשמוע מה שבאלו ואין דבר כזה להעביר אני מבטיח לך שאף אחד לא יעלב ויחליט שהוא לא שומע יותר סוג מסוים אלה אם כן הוא חסר אופי לגמרי, ושוב צריך לכבד כל סגנון גם אם הוא לא קשור לרוק ומטאל ולשמוע מזרחית זה לא "לעבור לצד האפל".
    "ותבינו אם היה כמויות של מטאליסטים ורוקיסטים במדינה הסיכוים שיביאו להקות לארץ יגדל כי יראו שיש הרבה ששומעים אותם והם שמחים מזה והספונסרים מבינים איזה קופה יעשו ."
    אחי אתה חיי בסרט אתה יודע כמה להקות גדולות באו לארץ עכשיו אני אביא רשימה לא חייבים לאהוב את כל הסגנונות כי הם שונים אני רק מביא להקות גדולות בתחום שלהם:
    1. BEMOTH
    2. KORPIKLAANI
    3. FINTROL
    4. METALLICA
    5. SIMPLE PLAN
    6. LAMB OF GOD
    7. scorpions
    8. OZZY OUSBORN
    9. ויש עוד הרבה אומני רוק שלא הזכרתי
    התחום בארץ מספיק מפותח ואנחנו לא צריכים לצאת במבצע הבאת חברים .

"יאללה מה אתם חושבים על זה תקבלו עמדה ותפסיקו אם זה ורק תעשו דברים לשיפור והפצת הרוק?"

ולסיכום אחי אתה מבקש מאתנו לקבל עמדה אבל בעצם מתכוון שנקבל את דעתך, אתה אומר להפסיק אני אומר שאף אחד פה לא עבר על החוק, קיימת חופש הביטוי ברוך השם(ביטוי בלבד אני אתאיסט גאה!) וכל אחד יעשה כרצונו!,
    היחידים שעושים דברים לשיפור הרוק הם האומנים ואני נהנה להקשיב להם.
    ולסיכום צריכה להיות נקודה בסוף המשפט ולא סימן שאלה.
    המשך יום נעים (וואחד חפירה הבאתי פה XD)
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 29-05-2010 בשעה 12:49.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,513 | הודעות: 8,200,106 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect