המשחק R.U.S.E, כנראה יהיה אחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה של משחקי האסטרטגיה. וגם מי שלא כל-כך אוהב משחקי אסטרטגיה, יוכל עדיים להנות מהמשחק המרהיב הזה, שתאריך יציאתו הוא בספטמבר 2010.
המשחק R.U.S.E הוא כנראה עוד ניסיון של Ubisoft ליצר משחק אסטרטגיה מהנה, כמו EndWar. למרות ש EndWar לא הצליח כל-כך, המשחק R.U.S.E יכול בהחלט להיכנס לרשימת משחקי האסטרטגיה הטובים בעולם.
המשחק עצמו מכניס אותך לדמות מפקד, במלחמת העולם השניה, רק שפה יש משהו יוצא דופן, יוצרי המשחק משתמשים במנוע גרפי מצוין ליצור אווירה מושלמת של מלחמה. ולא לדבר על העובדה שהמשחק יכול להיות על מפה של קילומטרים רבים, הרבה יותר ממשחקים אחרים. במשחק הזה הם באמת הביאו את הזירה, אל המסך שלך.לא לדבר על העובדה שאפשר לשחק עם ה-TouchScreen.
במשחק יש לך אופציות אין סופיות לשליטה, אם זה באוויר, ביבשה, או בים.
אפשר להגיד ש-Ubisoft בהחלט יכולים להביא פה את משחק השנה, עכשיו מה שנותר לעשות זה לחכות עד תאריך היצאה שלו, ולראות אם הוא באמת עומד בציפיות הגבוהות למדי ששהטילו עליו.
והנה סירטון קצר המביא לכם דגימה קטנה מ-R.U.S.E
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=qTTiiCYVpgQ"]YouTube- Ruse Public Beta HD Gameplay[/ame]
תודה שראיתם את הכתבה, מקווה שנהנתם.





ציטוט ההודעה
