תראו אני חושב שיהיה לי יותר נחמד לעשות סארגים וזה עם איזה חבר או משו
אבל יענו אני מתבייש כזה לספר לחבר על זה על כל הפיקאפ וזה זה קצת פאידחות ...
מה אתם אומרים?
ואיך לחשוף אותו לזה?
(אני בן 15.5)
תראו אני חושב שיהיה לי יותר נחמד לעשות סארגים וזה עם איזה חבר או משו
אבל יענו אני מתבייש כזה לספר לחבר על זה על כל הפיקאפ וזה זה קצת פאידחות ...
מה אתם אומרים?
ואיך לחשוף אותו לזה?
(אני בן 15.5)
נערך לאחרונה על ידי kiko852; 29-05-2010 בשעה 21:21.
|
|
תגיד לו "שמעת על פיקאפ?"
ואז תשמע מעניין כשאתה מספר לו על זה
תקשיב אחי, אם אתה מתחיל אני מציע לך ללכת לאחד שיש לו פחות ניסיון עם בנות כך הוא לא יפסול תרעיון שלך. זאת אומרת, הוא כן יפסול, אבל הוא יחשוב שאין לו מה להפסיד אחרי ויכוח קטנטןוזה גם הגיוני- נער שמצליח אם בנות לא ירצה לשנות את זה... אחרי הכול, למה לתקן מה שלא שבור?
הורדתי את כל המילים והשארתי רק את רוב מילות הקישור,שים לב כמה אתה חסר ביטחון וחושש לפי הכתיבה שלך,רואים את זה מייד,ואם החשש הזה כל כך בולט בכתיבה אני לא רוצה לדעת כמה הוא בולט בשטח כשאתה רוצה להתחיל עם מישהי.
בכל מקרה,בשביל להתחיל עם בחורות אתה לא צריך חבר,הוא יכול לעזור במצבים מסויימים,אבל לא הייתי משתמש במילה "צריך".
לפי דעתי,תיגש ללינקיה בפורום,תתחיל לקרוא קצת יותר על הנושא ותצא לשטח להתחיל עם בחורות,תנסה ליהנות מהסיטואציה ולא לקחת את זה כשיעורי בית או עבודה אלא כחוויה.
תתחיל לקרוא תאוריה מהלינקיה,
יש שאלות? לא הבנת משהו? נשמח אם תפתח פה אשכול עם שאלה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
נראלי שאתה פשוט מחפש ווינג,לא ככה?
תמיד תוכל ליצור קשר אם אחד מחברי הפורום באזור שלך ולראות אם הוא יכול לצאת לסארגים.
אני אישית מעדיף לא לחשוף את זה לחברים שלי עד שאני באמת יראה הצלחות ברורות וגדולת וככה בעצם לשכנע אותם שזה עובד.
חחח יש לי חבר שהוא אחלה בקטע של הבנות וזה אבל תמיד יש מקום לשפר אני לא יודע איך להתחיל אני אומר לו כול מיני טיפים כמו חוק ה-3 שניות וכאלה אבל לא יודע כזה לא נעים... הוא סוג של AFC כי מעצבן אותי שהוא מסתכל על בנות לפעמים שהוא רוצה להתחיל איתם ולא ניגש פשוט מסתכל ומתחיל לתכנן איתי מה יקרה... אתם אומרים כדאי לי?
אני הייתי מספר לבחורות ברכבת על פיקאפ (כי זה נושא מעניין בגדול, ואני יכול לחפור עליו שעה וחצי בכיף בלי לאבד עניין של אחרים), ולפעמים בחורים ליד היו מתחילים להקשיב ועניינים וכאלה.
בסכ"ה רוב האנשים כן יתעניינו במה שיש לך להגיד אם הוא יהיה הגיוני ולא סתם מופלץ ממה שנדמה לך שנכון..
אני גם סיפרתי לחברים שלי הם צחקו עלי אמרתי התערבות אני מזרים את הבחורה מספר כל אחד נותן לי 50 שקל +נשקיה בלחי 60 שקל ונשקיה בפה 100 שקל כל אחד אתה יכול לחפש את הדיווח שלי בל''ג בעומר ותראה איך זה נגמר
חבר אחד יודע ולומד איתי.
ויש עוד כמה חברים שיודעים על התחום, לא ממש אכפת להם חחח, חוץ מזה לאף אחד לא סיפרתי.
אני מדבר על התפיסה שלי לחיים ולאו דווקא משו שקשור לפיקאפ, או קשור לפיקאפ בעקיפין ואנשים רגילים מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח.
אבל זה מושך בנות יפות עם אופי. (;