קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 11:35
  2. כמה דברים שלא אומרים בדייט הראשון...
    על ידי Aviorx בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-07-2007, 12:44
  3. כמה דברים שלא ידעתם|מין
    על ידי HilelS בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 19:11
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 00:51
  5. יש דברים שלא הבנתי בפרום הזה?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

במשחק ac2 כמה דברים שלא הבנתי.

ברירת מחדל במשחק ac2 כמה דברים שלא הבנתי.

1. מצאתי מקום שרשום בו "עולם הבא" לפי מה שקראתי כאן בפורום זה משהו "אמת" וצריך לאסוך משהו.. וגם יש משהו ב AC1 שצריך לאסוף מישהו יכול להסביר לי??

2. מזה כל המודעות שמורידים מהקירות?

3. במקשים רשום פרופיל גבוהה מזה? כי אני זוכר שב ac1 היה פרופיל נמוך משהו..

4. מה החרב הכי טובה?? קניתי את החרב האחרונה שיש אבל בחנות יש גרזן והוא יותר חזק לא?

סליחה על כל השאלות!!!

ותודה רבה לכל מי שעונה!!!!!
    אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875

1. אני לא בטוח אבל אני חושה שהכוונה בעולם הבא היא שיש לפעמים על הקירות סימנים חבויים כאלה שאתה רואה בעזרת הEAGLE EYE ושאתה מסתכל עליהם זה מראה לך חידה ושאתה פותר אותה זה מראה לך קטע קצר של איזה שנייה מסרטון. אתה אוסף ככה את כל הקטעים ומה שאתה רואה בסוף זה לדעתי זה. אני לא יכול לספר לך כי גם אני לעוד לא אספתי את כל הסרטונים.

2. המודעות שמורידים מהקירות הם מודעות " מבוקש" ברגע שאתה מוריד אותם זה מוריד את רמת המבוקשות שלך והשומרים פחות מזהים אותך (המדד הוא לפי העיגול האדום למעלה בצד שמאל

3. נכון ב AC1 היה פרופיל נמוך שאתה כאילו לא מתבלט ומסתתר. במשחק הזה זה קצת אחרת. כאן לשמור על פרופיל נמוך זה לא! לרוץ ומידי פעם ללכת בין האנשים ככה שלא רואים אותך. פרופיל גבוה זה בדיוק ההיפך כלומר לרוץ לדחוף אנשים לעשות בלאגן. הכפתור של זה הוא כפתור הריצה...

4. שאתה קונה את החרבות בחנות אתה רואה מתחת לתמונה של החרב את החוזק שלה הדיוק שלה ומהירות (זריזות) ביחס לחרב שאתה מחזיק ביד. אז אין בדיוק חרב הכי טוב זה תלוי לאיזה כיוון אתה הולך מהירות וזריזות כוח או דיוק...

ציטוט נכתב במקור על ידי Maryum375 צפיה בהודעה
    1. אני לא בטוח אבל אני חושה שהכוונה בעולם הבא היא שיש לפעמים על הקירות סימנים חבויים כאלה שאתה רואה בעזרת הEAGLE EYE ושאתה מסתכל עליהם זה מראה לך חידה ושאתה פותר אותה זה מראה לך קטע קצר של איזה שנייה מסרטון. אתה אוסף ככה את כל הקטעים ומה שאתה רואה בסוף זה לדעתי זה. אני לא יכול לספר לך כי גם אני לעוד לא אספתי את כל הסרטונים.

2. המודעות שמורידים מהקירות הם מודעות " מבוקש" ברגע שאתה מוריד אותם זה מוריד את רמת המבוקשות שלך והשומרים פחות מזהים אותך (המדד הוא לפי העיגול האדום למעלה בצד שמאל

3. נכון ב AC1 היה פרופיל נמוך שאתה כאילו לא מתבלט ומסתתר. במשחק הזה זה קצת אחרת. כאן לשמור על פרופיל נמוך זה לא! לרוץ ומידי פעם ללכת בין האנשים ככה שלא רואים אותך. פרופיל גבוה זה בדיוק ההיפך כלומר לרוץ לדחוף אנשים לעשות בלאגן. הכפתור של זה הוא כפתור הריצה...

4. שאתה קונה את החרבות בחנות אתה רואה מתחת לתמונה של החרב את החוזק שלה הדיוק שלה ומהירות (זריזות) ביחס לחרב שאתה מחזיק ביד. אז אין בדיוק חרב הכי טוב זה תלוי לאיזה כיוון אתה הולך מהירות וזריזות כוח או דיוק...

אין לך מושג כמה עזרת ל. תודה..

ועוד שאלה קטנה: אם קניתי את כל החרבות, והגעתי לחרב באחרונה שעולה הכי הרבה איך אני יכוללקנות חרב אחרת?
    זה מסומן כאילו כבר יש לי אותה..
    אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי

ציטוט נכתב במקור על ידי zivoshri צפיה בהודעה
    אין לך מושג כמה עזרת ל. תודה..

ועוד שאלה קטנה: אם קניתי את כל החרבות, והגעתי לחרב באחרונה שעולה הכי הרבה איך אני יכוללקנות חרב אחרת?
    זה מסומן כאילו כבר יש לי אותה..
    לך לוילה שבעיר שלך, יש שם חדר עם כל הנשקים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,624 | הודעות: 8,173,211 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect