יו"ר ההתאחדות דיבר ב-103FM בשיתוף ONE: "השיטה מביאה רייטינג". על תפקידו: "רוצה להיות זה שמחליט לבד. חולם להחליף את פלאטיני". האזינו לראיון
ביום שלישי שעבר נערכה ההצבעה על שיטת הקיזוז וההחלטה האם להמשיכה גם בעונה הבאה. השיטה, אותה הנהיג אבי לוזון, עברה בצורה מפתיעה ברוב קולות ותימשך למעשה גם בעונת המשחקים של 2010/11.
רק לפני מספר שבועות אותה שיטה מדוברת חרצה את גורל האליפות כשמכבי חיפה איבדה את התואר במחזור האחרון לדאבליסטית החדשה, הפועל תל אביב, והרוחות מאז עדיין סוערות.
בין לבין, התחיל גם הקמפיין של לואיס פרננדז באופן רשמי כמאמן נבחרת ישראל, קמפיין שנפתח בתבוסה 4:1 לאורגוואי והדי הביקורות כבר החלו לצוץ כדי לתת את ההסברים והתשובות לנושאים הבוערים האלו, עלה לשידור ברדיו ללא הפסקה בשיתוף ONE, יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון.
היו"ר, שהיה חלק מהוועד שבחר את המארחת של יורו 2016, התייחס גם לביקורות שצצו כלפיו בטורקיה, שם טענו כי הוא הצביע בכוונה לצרפת כדי "לנקום" בטורקיה בעקבות הסכסוך עם ישראל.
לוזון גרס את ההאשמות ואמר: "יורו 2016 יהיה בצרפת, הטורקים חושבים שיש לי יד ורגל בזה שזה בצרפת, אבל אני לא לוקח יותר מדי כתרים לעצמי. אני יכול להגיד שהיתה התלבטות גדולה, היתה פרזנטציה מדהימה של הטורקים, הם הפעילו מערכת שכנועים ולחצים על כל העולם ואחותו.
המשך הראיון + כתבה :
http://one.co.il/Article/159220.html