אני לא מצטער אם זה נשמע מתנשא. זה מתנשא בכוונה.
זה מתנשא כדי שתבינו שאתם מדברים שטויות.
כל מי שאי פעם כתב "אל תחשוב פשוט תיגש ותזרום", לא יודע על מה הוא מדבר.
זה לא מהות הפיקאפ. אין בין זה לבין פיקאפ כלום ושום דבר. גישה "טבעית" (בניגוד לרוטינות, משהו שמשום מה החליטו שלא הולך בד בבד פה בפורום) לא מבוססת על "זרימה כיפית", גם לגישה טבעית יש עקרונות וטכניקות.
ולא חייבים להיות מומחים. אני בכלל לא מצפה שרק מי שמצליח לזיין דוגמנית אחרת בכל יומיים יגיב. בכלל לא. המינימום אבל הוא לדעת מתי לסתום את הפה. אז זה שניגשתם למישהי והיא חייכה אליכם וישבה לכם על הרגל, זה לא אומר שזה המפתח לפיקאפ.
ומה שמעצבן זה שאנשים לומדים מהשטויות שלכם, ואז הם בתורם חושבים שהם הבינו את הפיקאפ ומגיבים לאחרים בלי שום מושג מהחיים שלהם. כל מה שצריך לעשות זה לראות את המעגל הזה לאורך זמן.
אנשים שהמליצו להם לקרא את הספר של מיסטרי, אפילו לא עברו את הפרק הראשון וכבר ישר שיוצא פה פוסט של מישהו חדש, כולם מגיבים לו "תקרא את הספר של מיסטרי".
אנשים שלא סיימו 4 משימות ברצף של DC - ישר ממליצים על DC, מאיפה אתם יודעים שזה עובד בכלל!?
כוסשליעמו עם DC. זה לא מלמד פיקאפ, סתם נותן סדרה של פעולות מביכות בסדר קושי עולה ואומר לך "נו נו נו אם אתה לא מצליח תתחיל מההתחלה".
אחותי יכלה לבנות תוכנית כזאת. מה אתם סוגדים לה?
זה פורום פיקאפ, אם אתם לא יודעים איך לעשות פיקאפ (וזה לא פתוח לפרשנות, הבסיס הוא אותו הבסיס בכל שיטה), אל תלמדו אף אחד אחר.
ובנימה אחרת, אני מצטער שאני לא כותב מדריכים כמו שאמרתי שאני אכתוב, אין לי כל כך הרבה זמן עכשיו אבל בעוד חודש בערך אני מתחפש"ש ואני אהיה הרבה יותר פנוי.
שימו לב שאני לא אומר לאף אחד פה שהשיטה שהוא למד היא גרועה, העובדה היא שחלק מהמגיבים פה לא למדו אף שיטה, הם קראו מאמר או שניים וגם אותם לא הבינו כמו שצריך.
תעשו לי ולכם טובה ותפסיקו, חבל על הויכוחים שנגררים שוב ושוב לאותם המקומות בפוסטים בגלל שהתגובות שלכם לא מבוססות ("רוטינות זה טוב למתחילים רק ואחר"כ זה האופי של האלפא" \ "אם אתה זכר אלפא אתה לא צריך לדעת מה להגיד" \ "פשוט תזרום ותהנה ותראה שזה עובד (?!@$!@)"...)

ציטוט ההודעה