איזה תוכנה הכי טובה כדי לפרוץ משתמש steam?
איזה תוכנה הכי טובה כדי לפרוץ משתמש steam?
|
|
CK
אבל אם יש לך 64BIT זה לא יעבוד
סליחה על הבורות אבל CK?? אני מכיר את captcha killer אבל אני מניח שלא לזה אתה מתכוון
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 31-05-2010 בשעה 19:31.
זה כן זה אבל צריך לדעת מה לשים בהגדרות זה הקטע הכי חשוב עם CK אפשר לפרוץ מאות אתרים רק צריך לדעת מה לכתוב בהגדרות ואיך לעשות הכול
אבל איפה בדיוק יש קאפצ'ה בהתחברות לsteam?? זאת כניסת פורם רגילה
אחי איזו כניסת פורום ב-CK אי אפשר להתחבר לתוכנה עצמה אלא לסרוק דרך האתר ותנסה שם להקליד שם משתמש וסיסמא שגויים 3-4 פעמים ותראה שמופיעה CAPATCHA
לא משנה איך הגדרתי את קאפצ'ה קילר הוא לא קרא את הקאפצה של סטים
כה אחי הצלחתי בהרבה אתרים אחרים אבל גם לי זה עושה בעיות זה במקום הקאפצ'ה שם לי תמונה של VALVE
גם לי בפעם הראשונה שניסיתי זה זיהה לי אבל אחר כך ניסיתי שוב וזה זיהה לי את התמונה שאמרת
כה מה שמעניין אותי איך אני מסדר שזה יזהה לי תקאפצ'ה ולא תתמונה הזאת כי בדפדפן כשאני מדביק תקאפצ'ה תלינק שלה זה מראה לי אותה אבל בתוכנה משום מה לא
אה הבנתי למה זה ככה ותדע לך שגם בלי קאפצ'ה קילר אפשר לפרוץ כי רק אחרי כמה ניסיונות שגויות הוא מבקש גם קאפצ'ה אבל כשאתה משתמש בפרוקסי אז רק פעם אחת הוא ניכנס דרך כול אחד
כה אבל אין רשימה של פרוקסי שלא נגמרת ואחרי זה זה מתחיל שוב לחזור על הפרוקסי ככה כל פעם מחדש ובסוף זה מגיע לשלוש נסיונות שגויים
זה כול כמה זמן חוזר להיות בלי קאפצה ככה שאין מה לדאוג עד שהוא יעשה שוב פעם עם אותו פרוקסי כבר לא יהיה קאפצה