האם מרטין ברואטון באמת מתכוון להיפטר מהחלוץ הספרדי? כך לפחות טוענת כתבת 'סקאי' שדיווחה: "ברואטון סירב לומר לי שקבוצה לא תמכור את טורס וטען כי ייקח להם פחות 3 שנים להתגבר על המצב הכלכלי הקשה". ליברפול דחתה הצעה של 4 מיליון פאונד מצד צ'לסי עבור יוסי בניון
רשת סקאי האנגלית גרמה הבוקר (שני) לסערת רוחות בליברפול לאחר שדיווחה כי יו"ר הקבוצה מרטין ברואטון (שהוא למעשה אוהד של צ'לסי), נפגש עם כתבת העיתון שרלוט ג'קסון ואמר לה: עדיף לטורס לעזוב את המועדון שלנו".
הפגישה התקיימה במסגרת טקס שחקן השנה של צ'לסי ולדברי הכתבת היו"ר הוסיף ואמר: "ייקח לליברפול לפחות שלוש שנים לצאת מהמצב הכלכלי שלה". ג'קסון הוסיפה ודיווחה: "ברואטון סירב לומר שליברפול לא תמכור את טורס. הוא אמר שטורס עדיין במועדון, אבל צריך לקחת בחשבון שייקח שלוש שנים לסדר את המצב הכלכלי בקבוצה.
בליברפול מתעקשים כי הידיעה לא נכונה מפני שברואטון אמר בראיונות רשמיים כי פרננדו טורס בן ה-26 שמבוקש בצ'לסי ובמנסטר יונייטד, לא למכירה.








ציטוט ההודעה









