איך פורצים לאיסיקיו? מה שיש בנעוץ לא עובד לי וקובץ סיסמאות יש לי כבר
|
|
אין עוד דרכים זה הדרך הכי טובה תוריד ותראה לי את הבעיה ומה לא עובד
לא כתבת לו מה ואחי אני יודע לפרוץ אייסי אני עם היה לך מה להציע הייתי מוכר לך תתוכנה שהיא מפורסמת ממש הבעיה איתה זה הפרוקסי שצריך בשבילה ממש ממש הרבה פרוקסי ושיהיו ממש ממש טובים ולי יש איך להשיג פרוקסים כאלו וזה דבר פרטי אז אני מוכר בממש הרבה וזה פורץ ממש טוב
לא עובד ? חח כל הארץ משתמש בתוכנה שלי.
כולם פורצים, על פי מה קבעת שהיא לא עובדת ?
יש תוכנות יותר טובות ויוסקה הבעיה עם התוכנה IPDBRUTE היא שהיא צורכת פרוקסי ממש חזק והרבה מאוד כי תאמין לי לפני שידעתי מאיפה להשיג פרוקסי ממש חזק שזה משהו פרטי לא הצלחתי בחיים לפרוץ למרות שהשגתי פרוקסי עידכניים והכול
קוקו, אני לא מבין על מה אתה מדבר ? איפה שגוי ? המדריך ב2 חלקיםפ לא עובדים כי חסמו אותו וזה היה אחרי שהעלתי את הסרטון.
לגבי המדריכים החדשים, הכל עובד.
אופיר, הIPD היא תוכנה שרוצה המון תשומת לב וסבלנות.
אם תרצה הכל מהר מהר, אתה תשאר רק עם אתה יודע מה ביד.
אתה חייב סבלנות, תחפש חבילה יפה של פרוקסיים מעודכנים ואנונימים.
תכניס רשימה יפה, ותריץ
תאמין לי שאתה תצילח, אני בטוח ב100%, אולי זה יקח זמן אבל אתה תצליח, אני קיבלתי אלפי אלפי תודות באייסיקיו על התוכנה ועל המדריך.
בהצלחה![]()
נו מה אני אומר שהתוכנה עצמה דורשת פרוקסי מאוד חזקים והרבה מאוד ואני ניסיתי הרבה פרוקסים ולא עבד עד שעשיתי חיפושים וגיליתי שיטה להשיג פרוקסים ממש חזקים והרבה וטובים וזה עובד לי אחלה ואני מוכר תשיטה דרך אגב
ודרך אגב יש תוכנה יותר טובה מזאת ועם פרוקסי BRUTAL 0.8 הרבה מאוד אנשים משתמשים בה והיא יותר מהירה וטובה
תראה, היום זה לא כמו פעם.
היום יחסית יותר קשה מפעם לפרוץ למספרים.
פעם היה את הXAIM שהיו עובדות בלי פרוקסי והיו מגיעות למהירות לא להאמין !
וגם לא היו מודעות לפריצות, ככה אנשים שמים סיסמאות חלשות.
אני זוכר שהיום פרצתי מעל ל100-140 מספרי איסיקיו של 6-7-8 ספרות.
היום תאמת לא ניסיתי אבל אני בטוח שקרשה יותר היום.
כה גם אני הייתי פורץ בתקופה הזאת עם התוכנה הזאת היום גם אפשרי לפרוץ פשוט אתה צריך רק לחפש תתוכנות הנכונות ולהשיג פרוקסי מהמקומות הנכונים ולא תמיד זה לכולם אפשרי אני אחרי מאמצים של שנה+ אחרי שחסמו את XAIM הצלחתי להשיג פרוקסי שמתעדכנים כל יום ותוכנה שיחסית הולכת טוב עם פרוקסי טוב ואני מסתדר אבל עדיין זה לא כמו XAIM
אני רוצה להקים איזה פרוקיט נחמד עם עוד 2 חברים שלי שגם מבינים מאוד.
לעשות תוכנה בסגנון של XAIM, פרויקט ענק.
מיליוני הורדות, מכל העולם.
אבל הרבה עבודה, וצריך לעבוד על זה.
כה זה בטוח צריך לפרוץ שוב תאבטחה של האייסי אחרי שהם חסמו תתוכנות הקודמות ועם עד עכשיו אף אחד לא עשה ואני בטוח שניסו אז עם תצליח אתה באמת מלך מאחל לך בהצלחה אחי מקווה שיצא משהו
אתה צריך פרוקסי טוב וערכת תוכנות פריצה.. והרבה סבלנות.
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!