למנג'ר נבחרת אנגליה, שמחוזר על ידי אינטר, סעיף שחרור אחרי המונדיאל. בפגישה עם היו"ר הקודם הוא סיכם על ביטולו בעל פה, אולם הסיכום עדיין לא עלה על הכתב
עוד לפני המונדיאל, באנגליה רוצים להבטיח שמנג'ר הנבחרת, פאביו קאפלו, יישאר בתפקידו גם ליורו 2012. מחר צפויה פגישה בין יו"ר ההתאחדות, סר דייב ריצ'ארדס, לאיטלקי כשעל הפרק ההתעניינות שמגלה אלופת אירופה, אינטר, בקאפלו.
כידוע, לקאפלו יש בחוזהו סעיף בו הוא יכול להשתחרר מתפקידו בסיום המונדיאל. יו"ר ההתאחדות הקודם, הלורד דייויד טרייסמן, כבר הגיע עימו לסיכום בעל פה על ביטול סעיף זה, אולם הסיכום לא עלה על הכתב ולכן בהתאחדות האנגלית חוששים שקאפלו יבקש לעזוב לכשתגיע הצעה קורצת.
קאפלו מרוויח בנבחרת אנגליה 6 מיליון ליש"ט לשנה, סכום אותו מוכן להשוות נשיא אינטר, מאסימו מוראטי. בנוסף, הוא מציע למנג'ר סכום כסף רב לרכישת שחקנים. בראיון לתקשורת באיטליה אף צוטט מוראטי כשהצהיר: "אני שמח לדעת שקאפלו יכול להשתחרר מנבחרת אנגליה אחרי המונדיאל. זה נותן לי תקווה להביאו לאינטר".
קאפלו, מצידו, מרגיע בינתיים את האנגלים: "לחצתי ידיים עם טרייסמן", הוא הודה, "אבל אני לא יודע על שום הסכם בכתב. אם האנשים החדשים בהתאחדות האנגלית ירצו אותי, אז אני לא רואה סיבה לא ללחוץ להם את היד".
ספורט 5

ציטוט ההודעה